Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Ja do henny vždy pridavam aj trocha zabalu. Ak nemaš čiernu hennu, tak ja davam vriacu vodu. A nechavam čo najdlhšie na vlasoch.

masasko

Ahojte, pisala som Yvett, odporučila mi nejake veci, ale chcela by som sa ešte na niečo spytať.
Aritha Powder - mydlovy orech v prasku, toto mi poradila, je to tiež klasicky zábal, alebo niečo ine? A ked si chcem zmiešat Henne color so zábalom ako horúcu vodu by som mala použiť a dobu pôsobenia?

mirka 23

Ja som použivala najprv du z DM, lebo ina sa zohnať velmi nedala, ale teraz objednavam od Yvette, mala som aj bezfarebne zabaly, ale farebna HenneColor je najlepšia podla mňa, ale aj zabaly su fajn.

bajuska22

diki :) idem jej aj hned napisat.. a ak sa mozem este spytat tak je ta henna taka ucinna ako tu niektore pisu? :)

mirka 23

Tak v drogerke len v DM, ale tie veci nie su kvalitne. Kvalitnejšie si objednavame od Yvette yvettemarquise@yahoo.fr ona ti pošle ponuku, ma dosť dobre veci.

bajuska22

aha no tak to je super, ja by som radsej vyskusala to bezfarebne :) a chcem sa spytat ze kde je moznost si to kupit? v akej drogerke?

bajuska22

tak na zaciatok dakujem za tie fotky:) noo len ja som spokojna zo svojou farbou, moc nechcem ani svetlejsiu...a nizsie si pisala ze je bezfarebna henna, a to je aka? a ten sampon od henny existuje ci to len ta farba?