Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte, pisala som Yvett, odporučila mi nejake veci, ale chcela by som sa ešte na niečo spytať.
Aritha Powder - mydlovy orech v prasku, toto mi poradila, je to tiež klasicky zábal, alebo niečo ine? A ked si chcem zmiešat Henne color so zábalom ako horúcu vodu by som mala použiť a dobu pôsobenia?
tak to presne potrebujem lebo moje vlasu su katastrofa :) a mozem sa spytat ze ty pouzivas tu hennu?
diki :) idem jej aj hned napisat.. a ak sa mozem este spytat tak je ta henna taka ucinna ako tu niektore pisu? :)
aha no tak to je super, ja by som radsej vyskusala to bezfarebne :) a chcem sa spytat ze kde je moznost si to kupit? v akej drogerke?
tak na zaciatok dakujem za tie fotky:) noo len ja som spokojna zo svojou farbou, moc nechcem ani svetlejsiu...a nizsie si pisala ze je bezfarebna henna, a to je aka? a ten sampon od henny existuje ci to len ta farba?