Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

masasko

Ahojte, pisala som Yvett, odporučila mi nejake veci, ale chcela by som sa ešte na niečo spytať.
Aritha Powder - mydlovy orech v prasku, toto mi poradila, je to tiež klasicky zábal, alebo niečo ine? A ked si chcem zmiešat Henne color so zábalom ako horúcu vodu by som mala použiť a dobu pôsobenia?

mirka 23

Ja som použivala najprv du z DM, lebo ina sa zohnať velmi nedala, ale teraz objednavam od Yvette, mala som aj bezfarebne zabaly, ale farebna HenneColor je najlepšia podla mňa, ale aj zabaly su fajn.

bajuska22

diki :) idem jej aj hned napisat.. a ak sa mozem este spytat tak je ta henna taka ucinna ako tu niektore pisu? :)

mirka 23

Tak v drogerke len v DM, ale tie veci nie su kvalitne. Kvalitnejšie si objednavame od Yvette yvettemarquise@yahoo.fr ona ti pošle ponuku, ma dosť dobre veci.

bajuska22

aha no tak to je super, ja by som radsej vyskusala to bezfarebne :) a chcem sa spytat ze kde je moznost si to kupit? v akej drogerke?

bajuska22

tak na zaciatok dakujem za tie fotky:) noo len ja som spokojna zo svojou farbou, moc nechcem ani svetlejsiu...a nizsie si pisala ze je bezfarebna henna, a to je aka? a ten sampon od henny existuje ci to len ta farba?

mirka 23

no mala by si to mať. Ono to nefarbi, len trocha...červena henna napr. chyta dosť silno, ale blond čakaj len zlaty odlesk. A ešte nekupuj hennu z DM, ta nechyta dobre, hennecolor je dosť dobra. Treba to nechať čo najdlhšie na vlasoch, ja nechavam minimalne 3-4 hodiny, niekedy aj celu noc.