Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ja mam vlasy dlhe do pol chrbta, ale velmi huste...dala som si cele 100g balenie a velmi opatrne som to musela nanasat, aby mi vystacila...aj viac by sa mi zislo...zalezi od hustoty a dlzky vlasov. a inak, rataj s tym, ze co-to (co-to DOST :D ) ti aj po kupelni po zemi ostane :D horsie sa s tym manipuluje ako s klasickou farbou, ale to je asi jediny minus...teraz uz aj ja vidim vysledky baby a som nadsena...akoby vlasom vdychla novy zivot! su krasne leskle a to som si ju dala len raz! dakujem krasne za cenne rady :)
Mám blond hennu, takže pridavam citron (do čiernej sa nema davať) žltok, lebo to ma potom lepšiu konzistenciu, niekedy som davala kokosový olej, ale teraz davam radšej masku na vlasy asi za polievkovu lyžicu.
Ideš davať teraz? A dávaš na noc? Ak si to kydneš na vlasy, tak si to aj prefenuj, lepšie to chytí.
A pridávas aj žltok, olej, citron alebo nieco iné?
Inak koľko si asi davate henny na polodlhe vlasy, asi po lopatky?
Henne color za 5,80 a zabaly po 4 eura.
a ivet ich ma za kolko?
Ja by som chcela hnedu hennu a viem že tam sa tie teploty lišia. Myslim že Hennu môžes zalievať aj skoro vriacou vodou a zabaly tak okolo 50-60 stupnov, tak preto sa pytam, že či to nevadi. A tu Aritha Powder nepoznas?