Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

masasko

Aj tak musim este pockat s farbením, lebo asi pred tyždnom a pol som si davala tu Vennitu a bolo by dobre mat 2-3 tyždne odstup, kym budem farbit hennou.

mirka 23

Inak, som pozrela do lunarneho kalendara a vo štvrtok piatok a sobotu su vodne znamenia a tak sa mi zda, že vtedy nie je velmi dobre farbiť. Bolo by dobre, keby si vydržala do nedele, mohlo by to chytiť menej.

mirka 23

Masasko, tak si daj pol sačka farby určite a k tomu zabal a tie veci všetky k tomu a ak je to Henne Color, tak ju treba poriadne zriediť, treba davať pozor, aby nebola husta.

masasko

Ja mam tiež vlasy dosť husté, naposledy ked som si davala fartiť v kadernictve, tak mi dala 2 a pol farby, ešte ze to bola znama inak by som sa nedoplatila:)

masasko

Ešte som si nedávala, zatial len taku hennovu farbu v tube od Vennity. Dnes som si objednala od Yvett, hnedu a zábal Kalti Tone. Tak uvidim čo to spravi. Chcela by som si to zmiešat pol na pol, farba+zábal.