Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
... tak fajn môžem farbiť 13, 14 :)
Tak to aby som si poratala, kedy mi to ma prist. Veriš na tie veci čo su tam popisane? Už sa tie niečo osvedčilo?
Ty sa do toho nejak vyznas... a menštruacia to zlepsuje ci zhorsuje
Noo, tak ten datum by už vyhovoval :), tak to potom skusim a zreferujem. Ale aj tak to nebudem mať s čim porovnat, kedže som si ešte Henne color nefarbila..
A to poštovne nie je až take vysoke, nejakych 2,5 eura, ked som pozerala na nejake stranky kde by sa dala objednat, tak tak mali ovela vyžšie ceny, npr. z Čiech na Slovensko okolo 260Kč čo je dosť:(
masasko, tak vieš čo? 13 a 14 je lev a vtedy by ti mala chytiť suprovo a 15,16, bude panna, ta tiež ovplyvňuje vlasy.
Veronika, na slovensku sa v obchode kupiť neda. Ale ved poštovne nie je drahe a ak si kupiš viac krabičiek tak sa to oplati. A myslim že pri 5 baleniach a z toho 1 balzym by mal byť, tak vtedy poštovne neplatiš.
No u nas sa zohnad inak ako cez net neda, ale viem že ju maju v Čechach, ak chodis do Čiech na www.hennecolor.cz je aj zoznam obchodov kde sa da kupit.
ja som mala hnedu Henne Color...s farbou mi to velke zmeny neporobilo...ale zregenerovalo PECKOVO :D :D :D a neda sa zohnat tato konretna henna aj niekde v obchode? stale to len objednavate? sak z toho postovneho by som to tooooolkooooo heeeeeeen kupila