Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

masasko

Tak to aby som si poratala, kedy mi to ma prist. Veriš na tie veci čo su tam popisane? Už sa tie niečo osvedčilo?

mirka 23

zhoršuje, vtedy netreba nič robiť s vlasmi.
Nevyznám...len mam lunarny kalendar, tak sa snažim doňho sem tam pozerať :)

mirka 23

tak mne vtedy chyta dosť dobre henna. A tiež treba davať pozor na menštruaciu, ta to tiež môže ovplyvniť.

masasko

Noo, tak ten datum by už vyhovoval :), tak to potom skusim a zreferujem. Ale aj tak to nebudem mať s čim porovnat, kedže som si ešte Henne color nefarbila..

masasko

A to poštovne nie je až take vysoke, nejakych 2,5 eura, ked som pozerala na nejake stranky kde by sa dala objednat, tak tak mali ovela vyžšie ceny, npr. z Čiech na Slovensko okolo 260Kč čo je dosť:(

mirka 23

masasko, tak vieš čo? 13 a 14 je lev a vtedy by ti mala chytiť suprovo a 15,16, bude panna, ta tiež ovplyvňuje vlasy.
Veronika, na slovensku sa v obchode kupiť neda. Ale ved poštovne nie je drahe a ak si kupiš viac krabičiek tak sa to oplati. A myslim že pri 5 baleniach a z toho 1 balzym by mal byť, tak vtedy poštovne neplatiš.

masasko

No u nas sa zohnad inak ako cez net neda, ale viem že ju maju v Čechach, ak chodis do Čiech na www.hennecolor.cz je aj zoznam obchodov kde sa da kupit.

veroniiika

ja som mala hnedu Henne Color...s farbou mi to velke zmeny neporobilo...ale zregenerovalo PECKOVO :D :D :D a neda sa zohnat tato konretna henna aj niekde v obchode? stale to len objednavate? sak z toho postovneho by som to tooooolkooooo heeeeeeen kupila