Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
masasko dík, uvidím ako mi to príde :) a skončí neviem, či sa do týchto dátumov vpracem :D
gloss
mirka pisala, že ešte je vhodne aj 15. a 16., tak skus tie dni, ak ti to teda bude už vyhovovat
mirka 23 maš to super:)
Anastacia, máš to.
Ostatne baby, moja fotka hennovaných blond vlasov je aj tu
www.facebook.com
masasko ako tak čítam tak aj ty z venity preskakuješ na hennu :) aj ja idem do toho len tiež som venitou naposledy farbila pred dvoma týždňami takže ešte čakám len škoda, že ten dátum toho 13.14. mi nevyhovuje nakoľko vtedy dostanem menzes :( tak neviem, či si mám nafarbiť pred tým alebo až potom...
Dobry vecer slecny!aj ja by som Vas poprosila poslat mi dajake obrazky ako chyta blond hena a aj ine odtiene. tuto mailik: ana5tacia@azet.sk
inak ja som si farbila prave blond henou a mala som uplne svetlo rysave vlasy. Chytala mi mimochodom strasne dlho... na prvy krat a ani na druhy to ale nebolo (a bola to prave hena ponukana v DM) ... ale spravila som kedysi chybu a ofarbila som sa chemickou... teraz to nechutne odrasta tak chcem zas hodit henku =o3 tak zistujem ake mudrosti pisete nech sa poucim =o3
Ja si tiez nechavam narast vlasy. Nemam ich az take zle, su dost huste, ale take bez zivota, bez lesku tak dufam, ze mi henna pomoze.
Určite si počkam do toho 13., aj tak nechcem farbit skôr. Inak ako dlho použivas hnnu