Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Mirka, mozes si pozriet fotogaleriu na dlouhevlasy.cz :) Som tam zaregistrovana pod rovnakym nickom, teda Lucinka33 :) ale musis byt aj ty zaregistrovana, aby ta k tomu pustilo :)

bobrica

Potrebovala by som reakciu niekoho, kto uz skusil hnedu hennu na blond vlasy. Chyti to vobec? A ak ano, aky je asi vysledok? Potrebujem to surne vediet. Dakujem.

Lucinka33

Mirka, ta zltava je pekna :) Vyzera na tebe prirodzene a nie tak "peroxidovo" zlto :)
Inak, dobry napad davat sem fotky. Ak by sa niekomu chcelo, bolo by super dat tu fotky po henne /alebo aj pred/, napisat vychodiskovy odtien vlasov a aku hennu kto pouzil, postup a dobu posobenia :) Fotky mozte natiahnut aj na www.photobucket.com po zaregistrovani alebo inde :) To je len moj maly navrh :)

mirka 23

Luci ďakujem :) vieš jaka som šťastná, že mam normalne vlasy zase? :-) aj ked trocha žlté, ale zdrave :)

mirka 23

Ala, tak ako piše Lucinka, s kokosakom môže henna menej chytiť. Ale kokosak si môžeš dať na vlasy len čisty ako zabal, samozrejme nie do korienkov. Ja davam do henny masku (Gestil je super aj Genera je OK) a žltok. Na dlhe vlasz musiš mať dostatok henny. Aku značku si mala a ako dlho si si to nechala pôsobiť?
Inak ked som davala hennu neteri, tak to bolo velmi zaujimave...ma vlasy dlhe po pas a strašne huste, to henna lietala po celej kupelni a ona ešte do toho fuuuj, jake to je hnusne a smrdi to :D proste sranda no...a odlupovalo sa mi to, lebo som to mala huste, tak som to zriedila, potom jej to tieklo dole krkom, ale výsledok bol super.

Lucinka33

Ala, vela bab tu pridava kokosak do henny. Ja som vsak citala, ze potom henna horsie chyta. Je to aj celkom logicke. Ked sa bojis, ze by ti mohla vysusit vlasy, skus pridat radsej nejaky kondicioner bez silikonov. Ja nepridavam v poslednej dobe uz nic take a je to lepsie :) Minule som mala hennu 12 hodin na hlave a dala som do nej len stipku soli /na podporu indiga/, nic viac a vobec neboli nejake suche.

ala12

Ahoj mirka23. Chcem sa spýtať na ten kokosák a hennu. Farbila som si hennou, ale nechytila mi, lebo som si dala moc bledú farbu a bolo jej hrozne málo. Vyšlo mi to iba na korienky, rýchlo to tam schlo a nedalo sa mi to rozčesať po vlasoch. Môžem do tej horúcej henny zamiešať kokosák a dať na vlasy? A koľko toho kokosáku. Neovplyvní to farbenie? A ako si farbíte vlasy keď sú dlhšie, lebo mne sa to nejak nedarí. Dik

mirka 23

freya, ďakujem :)
gloss, ved uvidiš ako ti to vyjde, ale toto viem, od sesterky, ktora je kadernička, že vtedy netreba farbiť ani strihať, lebo vlasy sa spravaju uplne inak, že to zažila na zakazničkach, že dala farbu a nechytila skoro vôbec a až potom sa pýtala na menštruaciu... :) Tak radšej vtedy treba vlasy nechať na pokoji, aj ked to na sebe nemam odskušane.