Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
A ešte som sa chcela spýtať kde to kupujete, akú značku a za akú cenu? =D
Aha ďakujem ja som si myslela že dokým mi to nevyrastie úplne =) tak si ma teda potešila =))
Aha ďakujem ja som si myslela že dokým mi to nevyrastie úplne =) tak si ma teda potešila =))
Ahojte ja sa chcem spýtať že koľko treba čakať po chemickom farbení aby som si mohla dať hennu a nič by sa mi s nimi nestalo =D A či sa ráta za chemické farbenie aj farbiaci šampón palette =)
Dnes mi už prisla Henna, tak na buduci tyžden farbim :)
Ahojte.
Vcera som si dala odfarbit vlasy u kadernicky - skoncili na vrchu hrdzave a po bokoch su hrdzave a premeliorovane. Vie mi niekto poradit, ci by mi niektora z henny (hneda alebo cierna) prekryla tu hrdzavu? A ako by sa to zachovalo na tych melirovanych pramienkoch? CHcem taku farbu do hneda - nie zlty blond, ani hrdzavu farbu.
Dakujem.