Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Inak rozmyslala som, že vyskušam aj detske šampony, napr. Johnson, ked su dobre pre detičky, tak by mali byt jemne s dobre aj pre nomralne vlasy.
Luci a nebojíš sa že ti vlasy chytia nazrzlí odtieň?
gloss, mozno dam do masky aj tu indicku body art hennu spolu s tou chorvatskou, uvidim este :)
Night_illusion, presne, zle farbi, niektore odtiene takmer nikomu nechytia, napr. cierna a tiez regeneracia je slaba. Lesk vlasov sa ani neda porovnat s kvalitnejsimi hennami.
Luci - hnedý Muller bude OK ja stále neviem čo tam mám dať :(
Nigh - hlavne zle farbí, slabo chytá :(
a v čom presne je tá DMková nekvalitná? zle farbí alebo neregeneruje alebo čo?
Skusim nechat dlhsie aj kratsie. Mozno to ani ziaden ucinok na mna nebude mat :) Idem si to namiesat na skusku :) Asi tam dam hnedeho Mullera.
Masasko - určite dám vedieť :)
Luci - tá baba od ktorej som to počula prvý krát tá písala, že stačí aj 5 min. :) niekedy necháš dlhšie a niekedy zase kratšie ako sa ti bude chcieť :)
Ano, dobre premyslene :) Ked to neobsahuje silikony a dokonca ani parabeny, tak super. Mozno to skusim aj ja, ked mi dojdu zasoby :)
Joj, ale zas pri kazdom umyti si robit aspon na 15 minut zabal pod mikrotenovym sackom a uterakom, to sa mi nebude stale chciet ako sa poznam :)