Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

NighT_iLLuSioN

a odkiaľ to objednávaš? za koľko asi? noo ja mám svetlo hnedé vlasy ale teraz som si dávala čokoládovú hnedú ale chytilo mi to na tmavo skoro až do čierna...

mirka 23

night, ano je aj v DMku, ale tu by som ti neodporučala, nie je kvalitná. My si objednavame Henne Color, je aj tmavohnedá, alebo aj čierna ak chceš a ta chyta velmi pekne. Vôbec nebude vidieť, že maš nejak radikalne zmenenu farbu, ak máš tmavé vlasy.

NighT_iLLuSioN

mirka- aha.. to ma nenapadlo =D počula som sa že je nejaká aj v DMku.. chytá? a chytá aj tak na tmavo hnedo až skoro do čierna?

Lucinka33

Tak to sme na tom podobne :D Ja som tam tiez uz dlho nic nepridala. A na fotkach vyzera moja farba stale rovnako, tak som rezignovala na urcity cas :)

Lucinka33

Oki, ozvem sa jej potom.
Dakujem :) Mozes aj ty na dlouhevlasy nahrat nejake dalsie fotky, ked sa ti bude chciet :)

mirka 23

Nenapisala mi cenu, tak jej skus potom napisať. Inak bola som pozrieť na dlojevlasy a máš super vlasy, velmi pekné.

mirka 23

Baby, pisala mi Yvette, že bude už mať aj čiste indigo aj čistu červenu hennu alebo bezfarebnú:
ta blond henna znacky Aroma - zone v 250 g baleniach by teda mohla prist tak do 2 - max do 3 tyzdnov.
Tak isto ak by mal niekto zaujem o indigo, bezfarebnu hennu cassiu, egyptsku cistu medenocervenu hennu a marenu farbiarsku /rastlinne farbivo na vlasy farbiace do cervenych odtienov/.