Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
tmavohneda Henne Color nie je...len hneda alebo potom cierna
a odkiaľ to objednávaš? za koľko asi? noo ja mám svetlo hnedé vlasy ale teraz som si dávala čokoládovú hnedú ale chytilo mi to na tmavo skoro až do čierna...
mirka- aha.. to ma nenapadlo =D počula som sa že je nejaká aj v DMku.. chytá? a chytá aj tak na tmavo hnedo až skoro do čierna?
Tak to sme na tom podobne :D Ja som tam tiez uz dlho nic nepridala. A na fotkach vyzera moja farba stale rovnako, tak som rezignovala na urcity cas :)
Oki, ozvem sa jej potom.
Dakujem :) Mozes aj ty na dlouhevlasy nahrat nejake dalsie fotky, ked sa ti bude chciet :)
Mirka, to je super. Nepisala ti nahodou, kolko to bude stat? To indigo ma hlavne zaujima.
Baby, pisala mi Yvette, že bude už mať aj čiste indigo aj čistu červenu hennu alebo bezfarebnú:
ta blond henna znacky Aroma - zone v 250 g baleniach by teda mohla prist tak do 2 - max do 3 tyzdnov.
Tak isto ak by mal niekto zaujem o indigo, bezfarebnu hennu cassiu, egyptsku cistu medenocervenu hennu a marenu farbiarsku /rastlinne farbivo na vlasy farbiace do cervenych odtienov/.