Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
masasko
možeš zaliať čiernym čajom len naozaj bacha na tú teplotu to je velmi doležité a na to kyslé nakoľko hnedý odtieň obsahuje väčší podiel indiga ako henny, možeš pridať aj kakao, kávu radšej nie čítala som, že to dosť nepríjemne potom smrdí ja radšej pridám perníkové korenie to je príjedmná vona a potom na 1OOg henny 2-4kvapky tea tree plejčeka na stmavenie odtieňa sa tiež odporúča. Toto som našl ohladne indiga je to preložené v translatori ale dá sa tomu porozumieť
translate.googleusercontent.com
Dakujem, ja som toho o henne už dosť čital, ale ešte som s nou nepracovala, tak nechcem nič pokazit. Viem, že tam pridavaju aj soľ, žltok, oleje, rôzne bylinky alebo hennu zalievavu napr. čirnym čajom.
masasko,
do hnedej henny nedávaj nič kyslé lebo kyslé ničí indigo a nezalievaj horucou vodoulen len takou pod 60%celzia a kondiš možeš dať namiesto oleja bude sa ti to lepšie aplikovať a nevysušia sa ti vlasy ale mal by byť bez silikonu :) ja sa tento týždeň ťiež chystám farbiť už sa teším :)
viete mi ešte niekto poradiť či môžem pridať citron aj do hnedej hennecolor+zabal, či nezmeni nejak učinok?
babenky je pravda ze ked sa nosia vlasy v cope(nie moc stiahnute), tak rastu rychlejsie?:))