Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Gloss ,až dnes som čítala tvoj návod na "rýchly balzam"henna a Gestil,mala som to na hlave hodinu/kým som makala na spinneri/a super,tak ako keby som mala hennu tri hodiny a viac,zatiaľ to bola len DM -ová,ale mne celkom dobre chytá ,už som o tom písala,ale už ste ma tak "navnadili na tejto stránke",že som si objednala od Yvette Henné color a budem skúšať,dám potom vedieť ako to dopadlo.Zatiaľ som po troch mesiacoch hennovania maximálne spokojná.
Skus a potom napis ci ti to pomohlo. Ja tam idem dat tu hennu :)
Ved ano, každy ma inu pokožku a vlasy, na kažkeho to inak posôbi.
Kedže som zistila, že mam bezsilikonovy balzam, tak skusim tam primiešať trochu tej henny od Yvett, asi tam dam zábal Kalpi tone :)
Ved ano, každy ma inu pokožku a vlasy, na kažkeho to inak posôbi.
Kedže som zistila, že mam bezsilikonovy balzam, tak skusim tam primiešať trochu tej henny od Yvett, asi tam dam zábal Kalpi tone :)
Tak ho pouzivaj, nemyslim, ze to az tak velmi skodi. Mozno ludom s citlivou pokozkou to moze robit problem. Velka vacsina ludi pouziva sampony so Sodium Laureth Sulfatom a nevypadali im vlasy :)
je fajn, vlasky su take lahke a jemne a prijemne vonaju :)
Ale ak ti vyhovuje a nevysusuje prilis, tak by ti nemal skodit. No jemnejsi je ten Sodium Coco Sulfate.
Ale šampon bohužial obsahuje tie sulfaty:(.
Možno potom skusim ten Alverde, alebo pobeham po lekarnach a hadam najdem niečo vhodne aj cenovo aj zložením.
Gloss ma asi pravdu s tymi detskymi samponmi. No myslim, ze za pokus by to stalo. Tusim, ze detske sampony predavaju aj v takych malych flastickach. Na skusku by to stacilo :)