Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ala, jasne, hennu si mozes dat ako casto chces. /Pokial je to kvalitna henna/. No neviem ci ti ta z DM potom chyti na hnedo, ked si predtym mala svetle vlasy. Nechces vyskusat radsej HenneColor? :)
Ahojte. Tak zafarbila som si blond vlasy hnedou hennou z DM a mám ich ryšavé. Ale neprekvapuje ma to, lebo aj keď som išla z tmavých na blond tak medzistupeň bola ryšavá kým som dosiahla blond. Chcem hnedé vlasy tak sa chcem spýtať či si môžem hneď za týždeň znovu dať hennu. Dúfam teda, že už to bude konečne hnedá :-)
farbene boli len farebnym samponom, ale topred 4 mesiacmi...a od akej pani? nedas mi kontakt na nu,pls?
baby, som uplny zaciatocnik:) neviem aku henu,aku znacku, ake mnozstvo,ani aky odtien...mam bledo hnede, dlhe vlasy, mierne vlnite, trosku suchsie...chcela by som nieco kvalitne, aby som mala trosku hnedsie vlasy a leskle..pomozete mi?
Evča, teším sa s tebou :)