Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

zuzi, Ivett je jedna pani, co predava hennu. Napises jej mail, ze by si chcela ponuku a ona ti posle zoznam a cennik tovaru, ktory ponuka. Vyberies si, co chces, pripadne ti ona bude vediet poradit. A posiela to na dobierku domov. Teda platis az pri preberani balicku. A 100 g ti moze vyjst na viac pouziti, zavisi od dlzky a hustoty vlasov. Ja mam momentalne vlasy do pol chrbta a pouzivam cele 100 g balenie. Ale su tu baby, co maju este dlhsie a staci im len 50 g. Ja neviem asi setrit :D

gloss

ahojte :)
tak už sedím s hennou na hlave :) rátam čas od 16.tej a plánujem ju nechať tak do 21-22 uvidím, či ma to dovtedy neomrzí :D . Čo mi dosť vadí, že to tečie zo začiatku viac teraz už menej preto si budem musieť zohnať xantanovú gumu :) Strašne som zvedavá na výsledok. Mám svoje vyrastené cca 9cm tmavohnedé vlasy a zbytok cca dalších 10cm kedysi odfarbené blond a zafarbené nahnedo ale už boli dosť svetlé-vypraté bola by som strašne rada keby mi to zjednotilo odtieň :)
Použila som hennécolor:
2PL hnedá+2PL čierna+1PL amla+3 PL Wonder+vlažná voda. Ozaj ešte 2 ML perníkové korenie na vonu :) Tak držte palce, dík :)
Inak to patlanie je hroza keby mi s tým nepomohla mamina tak mám všetku hennu okolo seba a na vlasoch asi nič :D

zuzi725

Ahojte. Chcem sa spýtať, kto je tá Yvette? Môžem jej napísať po slovensky? Ako prebieha objednávka? Tovar príde priamo domov? A tých 100 g henny vyjde na viac použití?

ala12

Nie, nechcem inú, nechce sa mi tým zaoberať, objednávať a tak. Niekto tu už myslím písal, že si tiež dával na blond, chytilo jej to na ryšavo a keď si dala ešte jednu várku na to tak to bolo v pohode hnedé. Takže vyskúšam to ešte raz. Používam aj šampon aj kondicionér hennu a je super. Konečne mám svoje vlasy nezlepené, nemastné ako po iných šamponoch a kondicioneroch. Ja mám tmavé vlasy. Blond mám, teda som mala krásnu, ale kedže plánujem otehotnieť nechcela som si farbiť chemickými farbami ale nejak zjednotiť farbu s vyrastajúcimi vlasmi. Zatiaľ ich zjednotené nemám, ale dúfam:-)