Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ala,
s blond vlasmi a tmavými korienkami som sa pasovala v januári ked som sa rozhodla vrátiť spat k svojim tmavým vlasom ale hennou sa mi to nepodarilo, myslím že henna ti nezjednotí až tak vlasy s tými tmavými musíš ich predtým napigmentovať natmavo ja som cca do juna používala casting gloss a bola som dosť spokojná a potom som prešla na Venitu tá neobsahuje ani amoniak ani peroxid a až teraz som si dala henu ked už v podstate mám už aj tie dlžky tmavšie ale aj tak na tých kedysi blond to chytilo svetlejšie a pritom už boli dosť tmavé ale stále sa to z nich dosť vymýva. Čiernu som si dávala preto aby som čo najviac eliminovala ryšavú z henny a báť sa nemusíš tmavé to vobec nie je :)
Ala, ta skodlivina v niektorych hennach - myslis tym pikramat? :) Ale ta je myslim len v bordovej a mahagonovej HenneColor. V gastanovej nie, ak si dobre pamatam. A neviem ci je to skodlivina, je to chemicka prisada. Ale vzdy urcite lepsie ako chemicka farba, ktora ma ovela viac a ovela horsich prisad :)
Gloss, ja mám v pláne tiež si zjednotiť blond vlasy a vyrastené tmavé korienky na hnedo. Zatiaľ mám tmavé korienky a ryšavé vlasy.Prečo si si pridávala aj čiernu hennu? Ja by som sa bála, že to budem mať tmavé. Myslíte, že by mi stačila tá hnedá henecolor? Dik.
Ahojte! Vyskúšam ešte raz tú hnedú a keď to nechytí tak si objednám. Gaštanová by mi chytila určite, pretože s tou som pred 10 rokmi začala keď som si začínala farbiť vlasy. A vtedy mi to chytalo úžasne. Len ja by som si chcela nechať vlasy vyrásť, ale aj s tou gaštanovou by som bola spokojná, len som niekde čítala, že tie červené odtiene obsahujú nejakú škodlivinu, nepamätám sa čo, nejaký pikolinát a to si teda môžem už zafarbiť aj chemickou. Tak neviem.
Tak super :), ja si idem farbiť na buduci tyžden, tak dufam, že tiež budem spokojna. A dakujem za radu, skusim aj ja tam pridat nejake 2lyžice zábalu pre lepšiu regeneraciu. Ale tiež sa trochu bojim tych odfarbených vlasov, že to nebude uplne ono.
čaute kočky:)
konečne som sa sem dnes dostala. Vlásky sa po henne krásne lesknú, farba na odrastených prírodných tmavých vlasoch chytila krásne na čokoládovo na tých kedysi chem.odfarbených tam je to o niečo svetlejšie ale prechod je plynulý, čo ma štve, že mi to vobec nechytilo na začínajúce šediny :( myslela som si, že to aspon trocha natonuje na svetlohnedo ale nič :( takže mám také zmiešané pocity ale čítala som, že to zvykne chytať až na tretí krát tak ešte mám dva pokusy-hm, zrejme šupnem hennu dakedy na budúci týždeň a poriadne to pri tých koriekoch natrem.
masasko-aj Kalpi tone tam možeš kludne pridať to sú všetko balzami to nemože uškodiť si myslím :)
gloss: lebo ja mam Kalpi tone a tiež by som to chcela zmiešať s hennecolor, ale nevedela som ako dlho to môžem nechat pôsobit.
Ďakujem Lucinka33, idem jej napísať...
masasko nevidím v tom problém Amla je indický ajurvédsky balzam bežne ju mávajú aj celú noc a dáva henne studený odtieň :)