Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
No skúsim to vložiť ešte raz -odkaz odstránený-
Gloss myslíš túto gumu?-odkaz odstránený- to chceš pridávať ho henny,ay to "zhutnelo" a netieklo?Tá hennécolor ti podľa mňa chytí trošku svetlejšie ,moja sestra si roky dáva bordo hennecolor a sivé vlasy má do svetla ryšava a vyzerá ti ako melír,nádhera.
masasko ak si registrovana na DV tak tam idem supnuť foto do galerky :) určite sa ti to podarí ale zrejme to budeš mať svetlejšie ako ja ked máš základ svetlejší a do dvoch dní ti to trocha stmavne aj mne to stmavlo. A ešte by bolo dobre zohnať xantanovú alebo guarovú gumu aby sa s hennou lepšie manipulovalo a aby netiekla to bolo na tom dosť nepríjemné.
- tiež chcem na budúci týždeň prehenniť a kukla som do lunárneho kalendára a 13. a 14. je lev to sú, čo ja viem vhodné dni na strihanie a panna je až 15. a 16. to sú vhodné dni na farbenie ja to takto poznám :) pozri:
tu je článok:
www.antear.sk
tu je kalendár:
www.magazinluna.sk
tak dovtedy by mi mohli skončiť aj moje dni a mohla by som naheniť a možno by to lepšie chytilo na korienky :)
gloss
Karamel je fajn:), aj ja už som strasne zvedava ake to bude, idem farbit hennou prvykrat.. tak hadam sa mi to poradi.
masasko
jasnééé lunárny vhodný deň áno vlastne aj ja som chcela vtedy len som dostala menzes tak som to radšej nahenila skor nakoľko už som bola zvedavá, že aké to bude :) inak dnes sú tie moje vlasy také... hladala som na ten odtieň správny výraz a mám ho také karamelové :) a ja, že čo mi to stále pripomína karamelové cukríky :D
gloss
Chcela by som 13., ako radila mirka, vtedy je vraj vhodny čas na farbenie:)
masasko
to by mohla zjednotiť ja som už konce mala dosť také akoby žlté a teraz to mám celkom jednotné i ked tie konce sú svetlejšie ale prechod je pekný plynulý a kedy plánuješ hennovať?
gloss
Naposledy som si davala orieškovu Venitu ta bola v pohode, ale už sa mi v podstate vyzmyvala a pred tym taku hnedu s medenym leskom a teraz to mam take vyblednute, bez lesku a s takym červenkastym nadychom. Tak dufam, že mi to henna trochu zjednoti a stmavi na peknu hnedu.
ozaj a ešte som zabudla napísať že použila som ten bezsilikonový sampon od garnieru aj balzam ale u mňa si očko neurobil :( sampon v pohode ale balzam mi je slabý-ledva som sa rozčesala u mňa je zatial č.1 Wonder Gestil nechápem prečo stále špekulujem :D ale vlasy mám po tom garnieri teraz fajn príjemné na dotyk takže možno tomu kto nemá tak presušené dlžky od farbenia ako ja by mohol byť dobrý :)
masasko,
a ty máš ako odfarbené vlasy?