Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Evča - dakujem :) myslím, že to naozaj nehádže červené odlesky ale n druhej strane je zase pravda, že v každom zrkadle to vidím inak-najradšej mám zrkadlo v kúpelke tam je to také čokoládové :D
Gloss ,nádherná farba a ten lesk ,ale myslím ,že aj na starších záberoch vyzeráš super,páči sa mi na nej ,hlavne ,že nemá ten červený nádych,už sa teším ,keď mi príde farba od Yvette,keď odfotím sestru nahrám do galerky DV
masasko-som reg.ako mixer :)
Luci-idem kuknuť a dík :) ale vela robí aj blesk ale je pravda, že vonku na slniečku sa to tiež tak krásne leskne :)
Tak si objednám, dúfam, že to príde rýchlo :-) Keď to nebude dobré, tak dám gaštanovú.
Ala, ja som tiez platila za 1 balenie 2,02 eura postovne. A hneda HenneColor ti chyti urcite lepsie ako ta z DM.
Ja som za 2balenia platila 2,02 eura
Ahojte, písala som tej yvette. Myslíte, že keby som si stade objednala hnedú tak mi to chytí lepšie? Ak si objednám 1 balenie, koľko stojí poštovné? Chcem s tým niečo urobiť, lebo tá ryšavá mi až tak nevadí, ale tie vyrastajúce korienku sú hrozné. Dik. A
Gloss, fakt krasna leskla farba, supeer :) Uz som ti aj odpisala na spravicku :)
gloss
Ano som tam registrovana, tak idem pozriet ako to vyzera, a ako si prihlasena, tiež gloss?
To by mi nevadilo keby to nebolo uplne tmave, ale hlavne sa chcem zbavit toho červeneho odlesku.
Evča,
presne, to je ona :) na zahraničných forach to bezne baby pridávajú aby to malo takú fajn konzistenciu a aby to netieklo a všimla som si, že aj niektoré henny to majú v zložení napr.henna od Urtekram alebo aj DM henna. Bordo hennecolor si dať na budúci týždeň moja mamina tak som zvedavá aké to bude mať vravíš, že je pekná? tak mama bude zrejme spokojná :) ona má rada červené odtiene ja som zase na tie hnedšie :)