Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Evča

Ano ,presne tá ,a mne chytila tam zbesneto ako vidíš na fotkách ,hlavne v tom modrom,ale písať mi môžeš aj na DV,pá

Lucinka33

Evca, ty si tiez mala tu gastanovu hennu Kana Perziana z Chorvatska? :D A chytila ti? Lebo mne nie, nemam ani naznak gastanovej :)

Evča

gaštan z DM ,ale v Chorvátsku,predtým hnedú z DM ,pošlem fotku,ale tú fotku neznášam ,lebo je fotená pre inú príležitosť a vyzerám na nej ako ked ideš do basy.

gloss

Evča - pozrela som :) máš tie vlásky dosť červené, myslím že sedí to čo som napísala nižšie :) akú hennu si použila?

gloss

Evca ako si registrovaná na DV? evca? a či ti zmizne červený lesk to ti teda naozaj neviem povedať možno áno ale červeného odtieňa sa ťažko zbavuje aj chemickými farbami a nieto prírodnými ktoré sú slabšie ale si myslímý že ak nie tak určite viacerími farbeniami by sa to malo časom stratiť a pridaj aj čiernu ak chceš tmavší studenší odtieň hnedej :)

Annetee

a ked mam tmavohnede vlasy. tak mi chyti ked si kupim henu takej cokoladovej farby?lebo som videla taku peknu cokoladovu ale ja mam tmave vlasy...a nevypadajú mi z toho vlasy ked je hena tak dlho na hlave?

Evča

Gloss pozri si moje fotky na DV,myslíš ,keď nahennujem s hnedou Hennécolor stratia ten červený lesk?Mám pridať aj čiernu? ako ty ?tá tvoja farba je fakt krásna