Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Lucinka a neviem už v ktorej teme som zbadala, že Lavera šampon obsahuje nejaku latku s laurylom? a to je ešte horšie ako sodium laureth, ta som teraz z toho mimo.

Lucinka33

Evca, pozrela som. Sestre to fakt pekne chyta. A ked hovoris, ze pouziva HenneColor uz roky, tak kde ju kupuje?

Dionee, ta maska s mliecnym proteinom od Kallosu, myslis tu Latte? Nevies ci obsahuje silikony? Lebo baby v inej teme chvalili Placentu, ale nasla som na nete zlozenie a obsahuje jeden nevymyvatelny silikon. Musim pozriet aj tu Latte. Ja som velmi spokojna s Wonderom, ale rada skusam nove veci :) A tie masky Kallos su fakt za super cenu. Navyse, viem, kde ich predavaju, tak nemusim kupovat cez net :)

masasko

Zajtra idem farbit :), a chcem sa ešte spytat davate si hennu na mokre či suche vlasy, ovplyvni to nejak farbenie?

Evča

Gloss,Lucinka 33,uložila som fotky mojej sestry ,ktorá hennuje s Henne color bordo už roky do svojej zložky v DV,tak ak chcete si to pozrite,a ešte jedna rada od mojej sestry na šediny pri korienkoch,raz do týždňa pred umytím vlasov si nanesie hennu ale len ku korienkom a nechá to tam asi hodinu,potom si vlasy normálne umyje,hennu po celej dľžke si dáva raz do mesiaca

dionee

baby spominali ste chvali na wonder. Tak ma napadlo, ja ked som bola po meiliri a vlasy som mala spalene:( tak mi veelmi pomohli masky od kallosu - www.perlacosmetic.sk tusim ta s mliecnym proteinom vonia ako karamel. Cele dni mi vlasky vonali akoby po cukrikoch.Krasne. A velmi pomahali, ja som ich napr. kupovala v specialnych kadernickych obchodoch.Myslim ze aj cenovo velmi velmi vyhodne.

Lucinka33

Oki Evca, ozvem sa ti tam :)
Inak, robili ste si uz niekto ten Gestil Wonder s hennou? Tiez to mate take huste, pieskovite a tmave? :)