Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Evča

Masasko Tri hodiny,nestraším ,ale ja mám veľmi jemné vlasy a vždy mi všetko chytí inak ako každému bežnému človeku,ale najviac som bola spokojná s hnedou s Dm,akurát sa fakt rýchlo vymýva,držím palce,a neboj ,isto to dopadne dobre,napíš potom

masasko

Ahojte, ja mam prave na vlasoch hennecolor hnedu, asi pol balička + Kalpitone tak 1/4 až pol sačka, dala som tam aj trochu olivoveho oleja a škorice, tak som veľmi zvedava. Ale bolo mi to trochu malo, nabuduce si musim rozrobiť o niečo viac.
gloss
tu gumu som tam nakoniec nedala, na internete som ju nasla v jednom obchode, ale nemali ju tam
ewča
nestraš ja mam prave na vlasoch hnedu hennecolor :), a kolko si ju držala?

Evča

ja som tiež včera henovala s hennecolor hnedou,no a tu sú moje pocity,veľmi zle sa s ňou pracuje,naskôr sa veľmi krušila a potom stekala,no ale to mi až tak nevadilo,kto chce henovať musí s tým počítať,ale chytilo mi to veľmi tamavo až čierno ,nepáči sa mi to ,je to také veľmi smutné

dionee

baby neviem.Ja som uz masku minula. Ale ked u jednej z vas to predavaju treba sup do predajne a precitat.
Dnes objednavam henu a indigo:D

gloss

Baby inak včera som hennila dala som ovela viac henny mixu ako minule a výsledok je ovela tmavší a sýtejší naozaj krásna tmavá čokoláda len ja sa pasujem so šedinami a tie mi bohužial zase neprekrylo :( tak zvažujem návrat k Venite hennécolor tá mi prekryla šediny a bola som spokojná aj s tým čoko odtieňom. Jednoducho ked si zrátal plusy a mínusy je na tom u mňa lepšie Venita :)

gloss

ewča,
tvojej sestre to chytá naozaj pekne aj moja mamina včera hennila s bordo a chytilo jej to tiež takto krásne je velmi spokojná :) nakoľko to ide dočervena na tých šedivých a nie doryšava a na tmavých to má vínovočervené-super :)

masasko,
neviem koľko tej gumy, čo som čítala tak tak dávajú malú lyžičku len som sa nedopátrala k pomerom tekutina+guma, treba skúsiť najprv polovičku ML a potom ked to bude riedke tak ešte pridať bohužial s tým osobnú skúsenosť nemám :(

dionee,
prosím ťa tiež by ma zaujímalo, či obsahuje tá maska silikony nakoľko fakt dobre vyzerá a tá cena je priam super :)

Lucinka33

Evca, super, ze sestra ma dodavatelov HenneColor :) A nevies kolko asi stoji v CR? Co som pozerala na strankach, tak ju maju za 115 - 120 KC.

Lucinka33

Mirka, neviem, nevsimla som si taku temu. Pozrela som zlozenie Lavery a ma tam na tretom mieste Lauryl Glucoside. Ale nie je to Sodium Lauryl Sulfate, to je nieco ine. Neviem ci skodi a naco sluzi ten Lauryl Glucoside. Ale ked ti vyhovuje a nerobi problemy, tak ho podla mna pouzivaj. Ak mas moznost, tak skus ten Urtekram, ten mi pride prirodnejsi ako Lavera, ma aj ovela menej ingrediencii v zlozeni. A dokonca sa Urtekramy niekorym ludom aj kazia, asi su fakt prirodne :) Tu je zlozenie: www.mariposa-alternative-bodycare.co.uk

Evča

Lucinka 33 kupuje ju v Čechách,keď tam náhodou niekto cestuje,môj syn študuje v Brne tak musím nájsť adresy aj tam/potom nie je problém ak by si potrebovala/ale čítam na DV ,že niekoľko predajní bolo zrušených,no a myslím ,že už je načase ,aby začal niekto s distribúciou aj na Slovensku,veď okrem Yvette tu to nikto nepredáva,mne dnes odYvette došla ,tak budem hennovať moje jemné vlásky v sobotu,ale za tie tri mesiace čo hennujem len s tou s DM sa mi vlasy veľmi polepšili