Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

gloss

Evča máš to kráásne :) aj ja to mám také tmavé a strašne sa mi to páči len ja som bola tmavá aj predtým takže mi to až tak nepríde ja si myslím, že tebe sa to zdá tmavé preto lebo si predtým mala dosť svetlú červenú farbičku a teraz je to pre teba nezvyk ale máš to naozaj moc pekné a krásne lesklé :) inak ked to zopar krát umyješ tá farba trochu pustí a vonku taká tmavá určite nie :)

Evča

Masasko Tri hodiny,nestraším ,ale ja mám veľmi jemné vlasy a vždy mi všetko chytí inak ako každému bežnému človeku,ale najviac som bola spokojná s hnedou s Dm,akurát sa fakt rýchlo vymýva,držím palce,a neboj ,isto to dopadne dobre,napíš potom

masasko

Ahojte, ja mam prave na vlasoch hennecolor hnedu, asi pol balička + Kalpitone tak 1/4 až pol sačka, dala som tam aj trochu olivoveho oleja a škorice, tak som veľmi zvedava. Ale bolo mi to trochu malo, nabuduce si musim rozrobiť o niečo viac.
gloss
tu gumu som tam nakoniec nedala, na internete som ju nasla v jednom obchode, ale nemali ju tam
ewča
nestraš ja mam prave na vlasoch hnedu hennecolor :), a kolko si ju držala?

Evča

ja som tiež včera henovala s hennecolor hnedou,no a tu sú moje pocity,veľmi zle sa s ňou pracuje,naskôr sa veľmi krušila a potom stekala,no ale to mi až tak nevadilo,kto chce henovať musí s tým počítať,ale chytilo mi to veľmi tamavo až čierno ,nepáči sa mi to ,je to také veľmi smutné

dionee

baby neviem.Ja som uz masku minula. Ale ked u jednej z vas to predavaju treba sup do predajne a precitat.
Dnes objednavam henu a indigo:D

gloss

Baby inak včera som hennila dala som ovela viac henny mixu ako minule a výsledok je ovela tmavší a sýtejší naozaj krásna tmavá čokoláda len ja sa pasujem so šedinami a tie mi bohužial zase neprekrylo :( tak zvažujem návrat k Venite hennécolor tá mi prekryla šediny a bola som spokojná aj s tým čoko odtieňom. Jednoducho ked si zrátal plusy a mínusy je na tom u mňa lepšie Venita :)

gloss

ewča,
tvojej sestre to chytá naozaj pekne aj moja mamina včera hennila s bordo a chytilo jej to tiež takto krásne je velmi spokojná :) nakoľko to ide dočervena na tých šedivých a nie doryšava a na tmavých to má vínovočervené-super :)

masasko,
neviem koľko tej gumy, čo som čítala tak tak dávajú malú lyžičku len som sa nedopátrala k pomerom tekutina+guma, treba skúsiť najprv polovičku ML a potom ked to bude riedke tak ešte pridať bohužial s tým osobnú skúsenosť nemám :(

dionee,
prosím ťa tiež by ma zaujímalo, či obsahuje tá maska silikony nakoľko fakt dobre vyzerá a tá cena je priam super :)

Lucinka33

Evca, super, ze sestra ma dodavatelov HenneColor :) A nevies kolko asi stoji v CR? Co som pozerala na strankach, tak ju maju za 115 - 120 KC.

Lucinka33

Mirka, neviem, nevsimla som si taku temu. Pozrela som zlozenie Lavery a ma tam na tretom mieste Lauryl Glucoside. Ale nie je to Sodium Lauryl Sulfate, to je nieco ine. Neviem ci skodi a naco sluzi ten Lauryl Glucoside. Ale ked ti vyhovuje a nerobi problemy, tak ho podla mna pouzivaj. Ak mas moznost, tak skus ten Urtekram, ten mi pride prirodnejsi ako Lavera, ma aj ovela menej ingrediencii v zlozeni. A dokonca sa Urtekramy niekorym ludom aj kazia, asi su fakt prirodne :) Tu je zlozenie: www.mariposa-alternative-bodycare.co.uk