Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte, už mi prišla henna od yvete. Nie je tam slovenský návod. Ako si to mám namiešať? Chcem si dať polovicu sáčku, čiže 50g. Koľko vody do toho mám dať a akej teploty? Ďakujem. A
Evca
Ak chces svetlejsiu hnedu, skus zmiesat hnedu hennecolor s bezfarebnou hennou. Ta by ti to mala zriedit a mohla by vzniknut svetlohneda farba. Bezfarebna henna sa casto pouziva v zmesiach, kde treba dosiahnut svetlejsi odtien.
Veľmi pekne vám ďakujem za pochvalu,určite hennovať neprestanem ,lebo ako píšete, všetkým vám pomáha a aj ja po troch mesiacoch hennovania vidím zlepšenie,nemám to bez lesku ako šedá myš,a chytá mi to tak intenzívne lebo ja mám fakt veľmi jemné vlasy,nie ako vy ,alebo moj sestra,také husté"drotiky"/to fakt len závidím/Neviete mi poradiť od Hennecolor svetlejší hnedý odtieň?Gloss a tebe nechytá na všetky šediny ,alebo ťa hnevá,že len pri korienkoch?
masasko,
hej spomínala som, že sa vrátim k venite to bolo v záchvate zúrivosti lebo mi zase nechtila na šediny tak ako som si predstavovala ale ako plynie čas od toho hennovania tak začínam znova rozmýšať ako by som s tými mojimi šedinami vybabrala nakoľko na druhej strane som s hennou velmi spokojná-krásny sýty čoko odtieň, super kvalita vlasov a nádherný lesk kebyže nemusím riešiť šediny tak by som určite nezvažovala návrat ku chemke :( a odkedy používam hennu tak mi úplne prestali padať vlasy pri venite padali :( ešte jej dám zrejme šancu-teraz mám skor dilemu, že či dám šancu ešte raz hennécolor alebo si kupim hennu bodyart+indigo a zmiešam 60%indigo+40%henna+amla+tea plejček pre tmavý čoko odtieň.
gloss
odpisala som ti na DV, len ešte som zabudla. Spominala si ze sa asi vratis k Venite, aj mna to už napadlo, pekne mi chytala a dobre sa s nou pracuje. Určite nechcem zanevrieť na hennu po prvom pokuse, alebo ak mi ani potom nechyti, tak si budem robievať aspon zabaly :)
masasko to mi je luto :) pozrela som tvoju fotku a fakt ti to moc nechytlo napísala som ti na DV :)
Evča
maš to krasne, mne sa ta tmavohneda páči, aj ja chcem.
Nooo, už mi uschli vlasy a vysledok žiaden, vôbec mi to nechytilo :(. Neviem kde som spravila chybu alebo čo sa stalo, nečakala som žiaden zázrak, ale nevidno ani nejaky tmavši odtien a to som tam davala aj Kalpitone, ktory stmavuje prirodzene hnede vlasy.
Pridala som foto na DV, no mam to stale take strakate.
masasko,
henníš držím ti palce aby si bola spokojná :)
Evča máš to kráásne :) aj ja to mám také tmavé a strašne sa mi to páči len ja som bola tmavá aj predtým takže mi to až tak nepríde ja si myslím, že tebe sa to zdá tmavé preto lebo si predtým mala dosť svetlú červenú farbičku a teraz je to pre teba nezvyk ale máš to naozaj moc pekné a krásne lesklé :) inak ked to zopar krát umyješ tá farba trochu pustí a vonku taká tmavá určite nie :)