Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Evča ja viem že na šedinách to bude vždy o niečo svetlejšie aj moja mamina hennuje už roky takže viem čo asi očakávať len som čakala, že to bude trochu tmavšie lebo niekde to nechytlo vobec možno do tretice to bude lepšie aspoň keby to bolo také svetlohnedé :)
www.leanor.sk aj tu sa dá objednávať Hennécolor
Mne chytila lepšie
Baby, na druhy krat uz henna chyta lepsie(po mesiaci od farbenia hennou)? Ci mam cakat taky isty vysledok?
Gloss ,tak to ti asi henne color neporieši,vydela si foto mojej sestry a ona hennuje roky,ale mne sa práve toto páči ,pôsobí to ako draho vyrobený melír,no a ja zase na tvojich vlasoch tie šediny nevidím ,no ale každá z nás je na seba o niečo prísnejšia no a samosrejme každá chce niečo iné..
Evča,
asi takto, niektoré šediny ostali biele i ked po tomto 2.hennovaní je to o niečo lepšie a niektoré sú také zlatavé až medené? asi tak nejak ale dosť ich vidím nakoľko moje ostatné vlasy sú fakt tmavohnedé takže sa mi zdá, že to v nich dosť kričí ak by boli tie potvorky aspoň stredne hnedé tak by som bola spokojná viem, že sa dá ísť aj so šedinami úplne načierno ale to zase nechcem je to príliš tvrdý odtieň pre mňa :(
Isabelle, znie to logicky,skúsim ,dik,ja som do tej hnedej Hennecor nič nepridávala ,iba žltko a troch Gestlilu
a ta hena z DM - ky zafarbí dobre vlasy, a ked zmiesam zlatu blond s bezfarebnou tak chytí svetlejšie ma niekto skúsenosť?