Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

henačka, ak chceš svetlejšiu blond, tak jednoznačne Hennecolor je svetlejšia ako tá z DM a ovela kvalitnejšia. Tá z DM chytá do ryšava.

gloss

Evča ja viem že na šedinách to bude vždy o niečo svetlejšie aj moja mamina hennuje už roky takže viem čo asi očakávať len som čakala, že to bude trochu tmavšie lebo niekde to nechytlo vobec možno do tretice to bude lepšie aspoň keby to bolo také svetlohnedé :)

Evča

Gloss ,tak to ti asi henne color neporieši,vydela si foto mojej sestry a ona hennuje roky,ale mne sa práve toto páči ,pôsobí to ako draho vyrobený melír,no a ja zase na tvojich vlasoch tie šediny nevidím ,no ale každá z nás je na seba o niečo prísnejšia no a samosrejme každá chce niečo iné..

gloss

Evča,
asi takto, niektoré šediny ostali biele i ked po tomto 2.hennovaní je to o niečo lepšie a niektoré sú také zlatavé až medené? asi tak nejak ale dosť ich vidím nakoľko moje ostatné vlasy sú fakt tmavohnedé takže sa mi zdá, že to v nich dosť kričí ak by boli tie potvorky aspoň stredne hnedé tak by som bola spokojná viem, že sa dá ísť aj so šedinami úplne načierno ale to zase nechcem je to príliš tvrdý odtieň pre mňa :(

Evča

Isabelle, znie to logicky,skúsim ,dik,ja som do tej hnedej Hennecor nič nepridávala ,iba žltko a troch Gestlilu

henačka

a ta hena z DM - ky zafarbí dobre vlasy, a ked zmiesam zlatu blond s bezfarebnou tak chytí svetlejšie ma niekto skúsenosť?