Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

dionee

ja idem skusat tu henu v body art kvalite kolko ju mam nechat odstat? A potom to ciste indigo... Som zvedava. Budu rovno dva testy , moje vlasy a priatelove :D priatel ma velmi zdrave huste vlasy a ja suche a nehuste:( Tak som zvedava ako to chyti obom

Kleree

Ahoj kocky. Rada by som si dala bezfarebnu hennu na ozdravenie vlasov..vlasy mam farbene tretieho oktobra a v auguste som si dala trvalu..myslite ze uz ju mozem pouzit? Staci trojtyzdnovy odstup od farbenia chemickou farbou?A to ze mam trvalu danu v auguste moje nejako uskodit?

gloss

mamia,
ešte ma napadlo, že aj ja som kedisy uvažovala nad touto kombináciou bordo-hnedá može byť fakt super tá bordo od hennecolor chytá úžasne dávala si ju tento týždeň moja mama ktorá je už dosť šedivá a na šediny jej to chytilo krásne načerveno lenže som sa nakoniec rozhodla zostať pri hnedom odtieni nakoľko červenej sa potom ťažko zbavuje a aj tak henna na slnku hádže červené odlesky :)

gloss

mamia,
aj ja mám tmavohnedé vlasy a rada by som na šedinách dosiahla, čo najtmavší odtieň aký sa dá s hennou dosiahnuť takže ešte poexperimentujem ja som miešala hennecolor hnedú+čiernu pol na pol a dala som dokopy 150g a mala som to 7hod. po tomto hennovaní sú šediny také medenné niektoré zlatavé ale tak dúfam, že nabudúce budú ešte tmavšie :) a hnedá od hennécolor je určite sýtejšia viac hnedšia ako hnedá z DM :)

mamia

gloss pouzivam DM hennu, pre lepsiu dostupnost na nasom trhu a moje vacsie mnozstva pri heneni, mam tmave hnede vlasy, az cierne, farby si miesam cierna, hneda, bordo -podla nalady :), farbim pribl.raz za 3 tyzdne

ale najblizsie idem vyskusat hennecolor- budem miesat hnedu s bordovou, pocula som ze hneda od tejto znacky je dost vyrazna

gloss

mamia,
prosím ťa akú hennu požívaš aký odtieň a ku máš svoju povodnu farbu vlasov? dakujem :)

dionee,
ak máš čistú hennu tak tú má zmysel nechať odstáť kým nepustí farbivo-lepšie chytá a až potom ju dať na vlasy niektorá henna pušta tak za tri hod. niektorá za 12hod. a ako zistíš, že je henna pripravená na vlasy? povrch kašičky sa sfarbí a ked si natrieš trošku na kožu a ona ti do 30sek. spraví farebný flak tak to je ten pravý čas :) myslím, že zmesi ako je hennecolor nemá zmysel nechávať odstáť nakoľko tieto zmesy obsahujú indigo a indigo sa aplikuje hned potom sa ničí :( preto je vlastne najlepšie si zmesy miešať sam :)

mamia

gloss ja henujem priblizne druhy rok a uz dost sediviem, hlavne vpredu, ale henovanie u mna na sediny posobi velmi pekne, ako spomina Evca, vyzera to ako melir, alebo ako nejake tonovane farbenie, cim je sedivy vlas viacej obaleny hennou, je tmavsie sfarbeny, ale je to taka ziariva farba oproti nesedivemu vlasu. a este by som dodala, ze na vlasy po lopatky si davam na jedno farbenie 300g henny, teply zabal a vysledok je intenzivnejsi.

evča

Mirka,je mi jedno kde si kto objednáva,ale ja som platila od Yvette 3,60 E,asi je to podľa množstva a váhy,a tu sa zdá ,že je to jednotná cena,aj tak by som bola najradšej keby som mohla prísť do obchodu a rovno si to kúpiť