Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mamia
Perfektne! :) Na druhy krat to krasne chytilo. Mam pekne leskle gastanove vlasky :) Dala som tam len jeden citron lebo ine nebolo a dobre to dopadlo aj ked to bola len henna z DM.
S1M, ako dopadlo farbenie?
chcela som sa spytat ak mam vlasy farbene hennou z pred 2 mesiacou môžem fabiť ich chemickou farbou a ak áno tak viete poradiť značku.ďakujem
mamia
Dakujem za tip :) Nabuduce skusim.
dionee, hneda a cierna chyta slabo, ale v kombinacii s bordo a tizian (co som doteraz skusala)si myslim, ze je to ovela vyraznejsie
S1M, ja davam aj ine ako olivovy olej, co je lis.za studena, moze vlasom nieco dat, davala som uz kokosovy, jojobovy, z tekvicovych semien..
Tak ja som si dala prave gastanovu hennu z DM druhy krat, dala som si tam cely citron tak som zvedava ako chyti. Olivovy olej som uz nemala.
oki lucinka. joj som zvedava. Mamia a tebe chytaju farby z dm?... Ale len vsetky tri dokopy?
gloss, ked som dala cisto ciernu, na sedive chytalo skor do zlta, tak radsej davam este hnedu a bordovu, samotna hneda DM bola slaba
tak uz sa tesim, ked vyskusam hennecolor, mozno raz dostanem odvahu aj na cistu hennu :))
Dionee, tu cistu hennu v body art kvalite nechaj odstat asi 12 hodin, mozes aj 24. Pridaj do nej aj cisty tea tree olejcek. Daj na vlasy na 2 hodiny. Potom umy a hned aplikuj ciste indigo na dalsie dve hodiny. Indigo sa nenechava odstat. Tak to pisu v tej prirucke hennaforhair.com.
Kleree, pockaj aspon mesiac od chemickeho farbenia. Ta trvala moze sposobit nejake problemy, neodporuca sa davat hennu na chemicky osetrovane vlasy. Ale nemam s tym vlastnu skusenost. Na tvojom mieste by som ju najprv skusila dat iba na jeden pramienok, aj ked to je len bezfarebna henna.
Poradi niekto?:)