Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kikuuus

mam taky problem neviem si tu hennu nanasat...proste neviem ci mam zli konzistenciu ale nikdy sa mi nedostane uplne ku korienkom a ani na vsetky vlasy rovnomerne..cim to nanasate??

ala12

Ale tam nie je čokoládová hnedá. A to sú šampóny a balzamy. Neviem teda, lebo aj obyčajný palete šampón je bez amoniaku a bez peroxidu. Tak si myslím, že je to asi jedno. Ja som myslela, že to je normálna farba. Nechcem aby sa mi to vymývalo. Pozriem na tých farbách zloženie, myslím že na tmavších by peroxid nemusel byť, tam netreba zosvetlovať ako pri blond. No teraz ľutujem, že som si zafarbila tie moje blond. Mala som si iba menej často farbiť, tak každé 2 mesiace. A túto Venitu kde kupuješ?

gloss

dione
venita henna color neobsahuje peroxid ani amoniak a obsahuje výťažok z henny a kryje aj šediny, že vraj je regeneračná-zatial som na nu počula len chválu na nete v diskusiách a hlavne po chem.farbách sa babám vdaka venite ovela zlepšila kvalita vlasov info máš aj nižšie v linku :) má pekné prirodzené odtiene a vlasy sú po nej krásne lesklé a uhladené vydrží cca 3-4 týždne, farba je zo začiatku tmavšia a postupne pekne bledne :)

dionee

vie mi niekto napisat co je to vlastne teda ta venita farba? V com je vyhodnejsia ako chemicke? Kde ju zohnat a priblizne cenu?

gloss

masasko
no vidíš tu v BA je takto drahá :( 4€ škoda, že ju nemajú bežne v dorgérkach :(

ala
ja si dávam farbiaci balzam tento
www.mgmplus.sk
casting gloss je od Loreál a inak tie všetky nové farby bez amoniaku nie sú zlé ale obsahuju peroxid čo mne dosť prekáža nakoľko mi to potom robí odrasty a to sa mi nepáči :( a peroxid vysušuje postupne vlasy :(

Baja22

babenky ja sa chcem spýtať kde kupujete tu hennu, teraz mám konkrétne na mysli tu bezfarebnu,tu masku alebo čo to je.ja som to pozerala raz v DM-ke a nikde som to tam nenašla