Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

misulik, henna sa vymyva, nevyrasta. Dobre si si vybrala, henna je ovela lepšia ako šampony a podobne veci. A hennecolor ma peknú čokoladovo hnedu.

mirka 23

Baja, tak Genera je super, nedavaj si olivovy olej, ale daj si do toho radšej za lyžicu Genery a aj po henne si ju daj. A teraz mam balzam Wonder Gestil a ten je ešte o niečo lôepši, ale aj drahši.
Ten zabal si daj teply na hlavu. Ked je to teple, tak to lepšie chyta, preto aj ten fen je OK. A žltok sa mi ešte nezrazil, tak sa nemusiš bať.

misuliik

ahojte baby...citala som si nieco o henne co som si vygooglila...dost ma to zaujalo pretoze som rozmyslala ze si zafarbim na tmavo hnedo az cierno vlasy no len samponom bo nechcem si pravidelne farbit a farba vyrasta...toto ma ale zaujalo vjac...farba z henny sa vymyje alebo bude vyrastat akoby som si farbila farbou?dakujem :)

mamiaa

baja, ked do zabalu pouzijes zltok, neoplachuj si vlasy prilis horucou vodou, aby sa ti zltok nezrazil, tazko sa to potom vymyva, ak sa ti to stane nahodou, da sa vycesat lepsie zo suchych vlasov

Baja22

mirkaaa a ešte som zabudla že ked do toho zábalu pridam napríklad ten žltok,oliv.olej a zalejem tou vodou.tak mám počkať kým sa to vychladí,a až potom dať na vlasy?? noo a inak to ti velmi závidim tie tvoje vlásky:) ja som tiež začala požívať čo najviac prírodnych výrobkov a teraz používam tu Generu a je skvelá.predtým som mala velmi suché vlasy a stáále roštiepené končeky a teraz je to v pohode len vlasy nejak nechcu rást:( tak dufam že sa to hennou zmení :)

Baja22

mirka dakujem pekne:)) v pondelok si ju idem dať prvý krát(lebo je znamenie leva a počula som vtedy že vtedy to je najlepšie). Tak potom dám vedieť aký bol učinik u mna.. a dneska som si čítala čo sa tu písalo ešte dávno, tak uurčite vyskušam aj farebnu hennu ale nie z DM-ky, ale obejdnám si cez internet:)) len bude tažky výber na moje vlasy:D

janka123

baby..ja mam vyborny sposob na farbenie hennou:zohnutá nad vanou si sprchou umyjem vlasy samponom,este pred tym si pripravim hennu s olejom a citronom, postavim na dno vane a v tej istej polohe hlava nad vanou si rukami napatlam hennu na hlavu, takze neni problem so zaspinenym trickom apod..trva to max 3 minutky, zabalim do igelitu, vvyrovnam sa, dam na hlavu uterak a cakam aj 5 hod. vlasky sa mi uplne po lete zregenerovali, mam ich krasne leskle a pevne,hnedomedene, a to som ich mala ako seno..farba a more urobili svoje, k farbeniu sa tak rychlo nevratim!

mirka 23

Ano, presne tak, po zmyti si daj masku. Ja som mala prvykrát tiež tento zabal, bol fajn, ale myslim si že farebna henna pomaha viac ako bezfarebný zabal. Ja ked som hennovala pravidelne pol roka, tak sa ma známi pýtali, že odkiAL MAM TAKE PEKNE DLHE VLASY, LEBO VžDY SA MI šTIEPILI, VYPADAVALI A NERASTLI MI A PO HENNE TO BOLO SUPER. zabal možeš zaliať aj vriacou vodou, len čierna henna sa nemôže zalievať vriacou. No a ešte ked to budeš mať na hlave, tak si to možeš prefenovať, potom ti to lepšie chyti. A nevadí, že si si farbila vlasy. Toto by ti malo tu farbu oživiť. A nevadi, že sa pýtaš, v pohode :)

Baja22

mirka, a ozaj, ty si tiež mala niekedy tu hennu(zábal) z DM-ky? a ešte sa chcem spýtat tak má sa to zalievať teplou alebo vriacou vodou? a kolko to mám nechat odstáť? inak,dufam že ta už neotravujem svojimi otázkami...:)