Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ala,
z tej stránky sa to nedá objednať to je len distribučná firma ja ju kupujem v BA v kamennom obchode :) tá čokoláda je hned po nafarbení taká tmavšia a zleží aj na tom aké máš tmavé vlasy ale postupne bledne ja som ju mala dvax a farbila som cca po 3-4 týždňoch...
-len tak pre zaujímavosť polský e-shop tu su myslím všetky odtiene:
www.goldmax.pl
Gloss, ešte sa chcem spýtať z akej stránky objednávaš? Teraz som to pozerala a nejak sa v tom nevyznám. Sú tam šampóny venita - tam je aj tá čokoládová a keď si dám farby tak sú tam iba tri a nie je napísané aké, ani sa to nedá pozrieť, ani cenník tam nie je iba t. číslo. Myslela si farbu alebo ten šampón. Aj farba je bez amoniaku a peroxidu? Dik.
Gloss, dik. Také niečo som hľadala bez amoniaku a peroxidu. Aj ja si dám tú čokoládovú. Nie je moc tmavá? Po henne mám naozaj jemné a kvalitné vlasy, ale veľmi sa mi vymýva, korienky mi nazafarbila a ako sa vymýva tak chytá odtieň do červena. A ja by som chcela pekné hnedé vlasy. Ako často si ju dávaš?
Ahojte. Mám svoje hnedé vlasy, ktoré si farbím hnedou alebo gaštanovou henou. Chcela by som sa spýtať, či sa z nej dá prejsť na blond. Alebo mi to chytí nejako čudne?
glos tu? : www.mgmplus.sk
okej, veniu kupim priatelovy.. Dik za typ. On ked videl "ucinok" heny , povedal ze kasle na farbenie. Proste ani chemia ani hena ..ale "venita je riesenie"
dione - dík ale tie šediny sú také hrozne výrazné v tých mojich tmavých vlasoch, že je to už fakt neúnostné a už mám cca 2cm odrosty a najviac ich je práve na cestičke :( vyzerám akoby som nemala na poriadnu farbu :D takže henne som dala dve šance ona to nevyužila tak sa nič nedá robiť a Venita nie je silná chémia neobsahuje ani amoniak ani peroxid to je v pohode ako alternatíva medzi hennou a normálnou chemickou farbou jednoducho nemám na výber ale nikdy nehovor nikdy :)
Nevzdavajte sa:DD
Ani mne moja hena a indigo nechytilo na korienky a cely den som sa s tym patlala , ale budem to opakovat .. Skusat, aby vlasky boli krasne...
Ala 12
aj mne sa henna vymýva velmi rýchlo tiež sa vraciam bohužial ku chémii nakoľko mi henna nechytá ani na šediny takže treba počkať min. 4týždne a nedávaj si hned farbu ale len preliv napr.casting niečo bez amoniaku alebo venitu ja sa vraciam práve k nej k odtienu čokoláda je velmi pekná :)