Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ala
aj som som si pred tym farbila Venitou, miešala som si orieškovu a gaštanovu. Ja som ju kupovala v takej obyčajne drogerii nie z internetu a dnes som ju našla dokonca aj v Ľudovke (niečo ako tie 30-korunove obchody) a len za 1,66 EUR
ala,
z tej stránky sa to nedá objednať to je len distribučná firma ja ju kupujem v BA v kamennom obchode :) tá čokoláda je hned po nafarbení taká tmavšia a zleží aj na tom aké máš tmavé vlasy ale postupne bledne ja som ju mala dvax a farbila som cca po 3-4 týždňoch...
-len tak pre zaujímavosť polský e-shop tu su myslím všetky odtiene:
www.goldmax.pl
Gloss, ešte sa chcem spýtať z akej stránky objednávaš? Teraz som to pozerala a nejak sa v tom nevyznám. Sú tam šampóny venita - tam je aj tá čokoládová a keď si dám farby tak sú tam iba tri a nie je napísané aké, ani sa to nedá pozrieť, ani cenník tam nie je iba t. číslo. Myslela si farbu alebo ten šampón. Aj farba je bez amoniaku a peroxidu? Dik.
Gloss, dik. Také niečo som hľadala bez amoniaku a peroxidu. Aj ja si dám tú čokoládovú. Nie je moc tmavá? Po henne mám naozaj jemné a kvalitné vlasy, ale veľmi sa mi vymýva, korienky mi nazafarbila a ako sa vymýva tak chytá odtieň do červena. A ja by som chcela pekné hnedé vlasy. Ako často si ju dávaš?
Ahojte. Mám svoje hnedé vlasy, ktoré si farbím hnedou alebo gaštanovou henou. Chcela by som sa spýtať, či sa z nej dá prejsť na blond. Alebo mi to chytí nejako čudne?
glos tu? : www.mgmplus.sk
okej, veniu kupim priatelovy.. Dik za typ. On ked videl "ucinok" heny , povedal ze kasle na farbenie. Proste ani chemia ani hena ..ale "venita je riesenie"
dione - dík ale tie šediny sú také hrozne výrazné v tých mojich tmavých vlasoch, že je to už fakt neúnostné a už mám cca 2cm odrosty a najviac ich je práve na cestičke :( vyzerám akoby som nemala na poriadnu farbu :D takže henne som dala dve šance ona to nevyužila tak sa nič nedá robiť a Venita nie je silná chémia neobsahuje ani amoniak ani peroxid to je v pohode ako alternatíva medzi hennou a normálnou chemickou farbou jednoducho nemám na výber ale nikdy nehovor nikdy :)
Nevzdavajte sa:DD
Ani mne moja hena a indigo nechytilo na korienky a cely den som sa s tym patlala , ale budem to opakovat .. Skusat, aby vlasky boli krasne...