Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte, keď som si dávala hennu, za koľko si môžeme nafarbiť vlasy farbou? Ďakujem
ledu
Ja to miesam vzdy od oka aka hustota sa mi dobre nanasa a olivovy olej davam tiez odhadom, zase aby to nebolo velmi riedke.
nanasanie heny na youtube,cast2: www.youtube.com
3: www.youtube.com
4: www.youtube.com
Prvu neviem najst ale neviem ani co by tam bolo lebo dvojka je od pripravy heny.
Snad niekomu posluzi
Baby poraďte mi, keď si do henny pridavate aj olivový olej, tak to má byť zahrnuté v ml, čo sa zamiešava s vodou, alebo ešte navyše. A koľko oleja si tam dávate? a s citrónom je to ako? môžem zamiešať aj aj? :-)
takže v piatok som si dala hennu zlatu blond z DM. Výsledok - žiaden hrôzostrašný odtieň zelenej či rišavej (a to som si dala hennu na melirovane vlasy). Povedala by som, že mi to chytilo len trošku do rišava, ale vôbec to nevidno len keď mi slnko zasvieti na vlasy. Dnes som si však objednala hennecolor z leanor. Neviete nahodou o nejakej predajni hennecolor v bratislave?
ledu, kamoska pouzila DM zlaty blond na melir a chytilo jej do rysava tiez, takze tuto DM by som neriskovala
Ahojte! Tak som si zafarbila vlasy hennecolor - hnedá. Chytilo to pekne na čokoládovo, ale moje vyrastené vlasy to zase nezafarbilo. Umývala som si vlasy už asi 3 krát a strašne sa mi to vymýva. Už ich také čokoládové nemám. Aj vám sa henna tak rýchlo vymýva?
chcela by som si dat zlatu blond z DM ale bojim sa ze mi to chyti nejak do zelene alebo az moc risava. Mam melirovane vlasy asi pred 2-3 mesiacmi.Po dovolenke som mala melir vysediveny tak som si vlasy zafarbila len samponom Palette tiez odtienom zlata blond. Chytilo mi to trosku do risava, ale momentalne my to vymylo a mam ich trosku tmavsie a melir skoro zjednoteny. Farbila som si ich pred mesiacom. Teraz by som chcela prejst na hennu, ozdravit si vlasy, a neviem ci to mam risknut alebo nie...
biba, tu je vzorkovník hennecolor
www.hennecolor.cz