Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Gloss, takže pozriem v nejakej drogerke. A dávaš si farbu alebo šampón? A ten casting čo si spomínala, to je od Loreal? Aj teraz som videla v TV nejakú novú farbu bez amoniaku, myslíš že aj tie by mohli byť? Dik
gloss
A inak aj v tej drogerke čo som si kupovala nestala 4eura, asi okolo 2,40 nejak tak. V tej Ludovke som to objavila nahodou a myslim, že im to vozia z Poľska, dokonca mali viac odtienov ako v tej drogerii :)
wikiki
Ja som si farbila hnedou asi pred 2 tyždnami, ale mne to nechytilo dala som si malo henny. Mam vlasy tak po lopatky a pomerne huste, tak nabuduce si musim namiešat viac a dlhsie to nechat posobit.
glos
Z Bystrice :)
bolo tu viac krát spomínané že henna sa dá kupiť aj v DM-ke. Ja som zo žiliny a nikde som ju tam nevidela, len jeden šampon a to na hnede vlasy a ja mám blond, takže neviem čo by mi to spravilo s vlasmy. A ešte som sa tu dočítala že ešte nejaké výrobky od henny sa daju kupiť v Tescu. Je to pravda? lebo akurát dnes večer ideme, tak skusim kuknuť:) a asi 2týždne používam ovocnu masku od Genery a je skvelá,odpočučam:) ale rada by som vyskušala aj tu hennu
farbila ste si tu niektorá hennecolor hnedou? lebo zajtra idem na to a bojim sa že mi to buď nechyti dosť alebo to bude priliš tmave. už mam celkom vymytú orechovo-gaštanovu logonu
baby chcem sa spytat ako miesate hennecolor zlatu blond...zamiesate si ju den predtym?a zmiesavate ju s vodou ci s okyslenou vodou? a ako dlho ju mavate na vlasoch?
masasko ja som ju kupovala v BA za 4€ :O odkial si? :)
Baby, ako dlho vam vydrzi henna na vlasoch? Kedy musite znovu farbit?
ala
aj som som si pred tym farbila Venitou, miešala som si orieškovu a gaštanovu. Ja som ju kupovala v takej obyčajne drogerii nie z internetu a dnes som ju našla dokonca aj v Ľudovke (niečo ako tie 30-korunove obchody) a len za 1,66 EUR