Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Baja, ja som použivala tiež hennu z DM, ale ked som dala Hennecolor tak som pochopila čo je henna. A je za tu istu cenu v podstate. Viac vyživí vlasy, doda ovela väčší lesk a farba chyti ovela viac.

Baja22

mirka 23, a prečo nie hennu z DM? ja som si kupila ten zábal bezfarebný a mamina chce ten, čo farbí. su zlé?

Baja22

mirka 23, a prečo nie hennu z DM? ja som si kupila ten zábal bezfarebný a mamina chce ten, čo farbí. su zlé?

mirka 23

Baji, tak určite nie hennu z DM, ale hennecolor. Ak chce svetlý odtieň, tak pokojne aj zlatý blond môže dať, jej to pekne oživí vlasy a aj tu čerenu jej zvýrazní, a ak chce trocha tmavšiu, tak primiešať do blond trocha hnedej.

Baja22

ahojte kočenky tak píšem ešte raz s jednou prosbou. moja mamina si tiež chce kupit tu farbu hennu, svoje vlásky ma take svetlo-hnedé-červené taký mix:) a nechce nejak extra svoju farbu menit,chce svelý hnedý odtien. tak aký odtieň by ste odporučili??

gabgab

kikus, ja nanasam ako klasicku farbu plochym sirokym stetcom (to je orig.na farbenie vlasov), ide to pekne od korienkov, mam rovnomerne natrete, pouzivam tej henny viac, zarobim si plnu misku (100-120g+ olej) na vlasy po ramena

Baja22

ahojte babenky, juhuu konečne som dneska našla v DM-ke tu bezfarebnu hennu len zabudla som si ju u kamarátky v aute :D Chcem sa spýtať aký je postut nanášania. Rada by som bola keby ste mi radšej vy napísali ako ju presne nanášate:) dakujeem

mirka 23

kikus a ktoru maš? henne color?
Ja nanašam rukami, je pravda, že je to zložitejšie. Použivam hennecolor a robim si ju troška redšiu, aby sa dostala všade.