Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

jaj tak ak dobre chápem, tak ked si ten zábal zmyjem tak dám si nejaku masku. inak asi pred 3mesiacmi som si farbila vlásky tak dufam že to nevadí. mirka a ked si si ten zábal prvý krát dala, tak za aký čas si spozorovala zmenu svojej korunky?:-)

mirka 23

Baji presne tak ako pišeš. Umyješ vlasy, daš ten zabal, zmyješ (asi bude treba 2-3krát) a daj nejaky zabal, masku alebo niečo podobne, lebo ti to na chvilu trocha može vysušiť vlasy. Je jedno aky šampon použivaš, ale aj ten od Henny z DM je dosť dobrý. A ano, stači ak daš žltok a vodu.

Baja22

a zabudla som ešte na vodu:-) a ešte, ked si idem dat ten zábal tak najskor si umyjem vlasy,dámzábal, a potom zas umyjem? a je jedno s akým šamponom?

Baja22

mirušik takže k tomu jednému sáčku pridám napríklad ten žltok, zamiešam, dám na vlasy a zabalím do igelitu?:)

mirka 23

Baja, ja pridavam citron, ale ten sa nepridava, ak farbiš čiernou, ďalej možeš dať žltok, kokosovy olej a masku na vlasy. A nechať pôsobiť čo najdlhšie.

Baja22

mirka dakujem za tvoje rady:) a ešte by som mala prosbičku že ako sa to má presne pripraviť, a na ako dlho to mať na vlasoch. (viem, je tam napísaný postup ale ako som minule sledovala tak ste písali že tam pridávate aj niečo z kuchyne:)či to iba na farbenie?)

mirka 23

Baja, ak si si ho kupila, tak vyskušaj. Urččite ti nepoškodi, je dobrý, len nema až take učinky ako tie zabaly resp. henny od Yvette.

Baja22

mirka, a mala si aj z DMky ten bezfarebný zábal? ja by som chcela vedieť či aspon pomáha a je dobrý. lebo ja som doteraz o henne ani nevedela, tak rada by som ho vyskušala