Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

babenky akurát mám tu bezfarebnu hennu na vlaskoch...ked som to prvý krat zbadala tak so sa toho zlakla, hehe. ale strašne sa bojíím že mi zo chyti do zelena:(((

meggy10

ja mam povodne hnedu farbu vlasov a prefarbila som na cierno a triosku mi odrastaju z hora na hnedo a davala som si hneu hennu a nejak som rozdiel extra nevidela tak aku si mam kupovat?

meggy10

cawte chcela by som sa opytat ked som si davala henu prvy krat asi pred dvoma tyzdnami kedy si mozem to dat zase? po akom dlhom case?

Baja22

ahojte kočandy. neviem vydržať do pondelka, tak idem si dať ten zábal dnes na noc:) len sa troška toho bojim ked to budem mat na vlasoch tak dlho lebo písane je že má sa to nechať 1-3hod, lenže ked píšete že aj vy s tím spávate tak idem aj ja:) zabalím si to do nejakého šálu a bude:D

kikirikiki

ledu to je blbost.. staci ked pockas nejake 4 tyzdne po hennovani a mozes farbit...
ja pre istotu cakam tych 6-8 tyzdnov, ale asi to nieje tak potrebene...

Inak baby vcera som si dala hennu a mam po nej rysave vlasy... teda su take do hneda, ale na normalnom slnku a svetle su rysave...ale brutalne su, strasne sa mi to lubi, nikdy by som si nemyslela ze sa mi to bude hodit :)
tak dufam ze sa mi to tak podari aj nabuduce :D

ledu

baby som citala ze ked si henujete vlasy a potom chcete prejst zas na farbenie musite pockat az kym vam nevyrastu vlasy z henny...je to pravda?pretoze ja mam svetlo hnede vlasy a doteraz som si davala melir aby som ich este viac zosvetlila. teraz by som si ich chcela zregenerovat hennou na nejaky rok, ale potom by som sa chcela vratit k tomu farbeniu a nebude sa mi chciet cakat 2 roky kym mi vlasy vyrastu...tak neviem ci to mam riskovat...

Lucinka33

Ahoj Dionee, ja som vcera kupila pre moju mamu Venitu. Stala 2,40 eur a mali ju v obchode farby-laky a drogeria, mali tam len niektore odtiene. Potom som ju videla este v jednom obchode s prirodnou kozmetikou, ale tam bola trosku drahsia, no mali vsetky odtiene. Oba obchody su dost take "zapadnute", vo velkej drogerii Venitu pravdepodobne nenajdes. Treba velmi hladat a pozerat :)