Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Fotka došla, poslala som ti aj moju.
Tak to maš troška zničene vlasy po chemickom farbení, že? Dobre že si si dala bezfarebnú, lebo blond by ti chytila do žlta na takych svetlych vlasoch. Ja sama neviem ako farbi ten blond zabal a či vôbec. Su to bylinky a kedže tam nie je henna, tak myslim, že by to nemalo chytať tu ryšavu farbu, ako zvykne chytať henna, lebo henna ako rastlinka, teda čita alebo prava henna je červena.

Baja22

už som poslala:-) noo skor ja by som chcela tu hennu. a ak dobre chápem, tak to je tiež bezfarebná len troška farbí?

mirka 23

OK, pokojne pošli. No vieš že je balzam aj na svetle vlasy, teraz som si to objednala, tak som zvedava. Je to nejaka zmes byliniek a neobsahuje to hennu. Pokojne pošli fotku.

Baja22

a nie su nejaké zábaly na svetlé vlasy? mirka, ak chceš pošlem ti fotku svojích vlasov a možeš posudiť:-)

mirka 23

Mala som aj zabaly od nej (Brahmi a Amla) a su lepšie ako ten z DM. Ale su na tmave vlasy. Ja som sice blondina, použivala som Amlu a pohoda, akurat že ked som ju púrimiešala do henny, nechala posobiť 12 hodin, tak som mala o niečo tmavšie vlasy.

Baja22

určite si kupim aj tu hennecolor, len chcem počkať kým mi vyrastie blond farba,lebo od prírody mám tmavé vlásky. aa mirka chcem sa spýtať od tej pani čo si tu vy objednávate tak je od nej taký dobrý aj ten bezfarebný zábal?

Baja22

hehe mirka, to bol včera taky menší šok lebo som sa bála že som nedala správnu teplotu. len som sa v noci 3krát zobudila:-) a ked sa mi vlásky ráno usušili tak som bola milo prekvapená, určite su pevnejšie a lesklé. určite s tým nechcem prestať:-)

dionee

Lucinka33 tu v meste som ju nenasla:(
A kde ju objednava glos? A maju taku aj ciernu nejaku ? Lucinka zas som davala henu s idigom, nanasanie heny mi uz islo super ale musela som dat asi 120 gramov:D
Mam docervena korene,..indigo nechytilo:(