Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Dionee, nie ja som ju neskusala. Chcem ju dat len mojej mame, ale ona ma dost sedive az biele vlasy a farbi chemicky na blond. Uvidime ci jej to vobec chyti na sediny. Ja ju asi ani nebudem skusat, som spokojna s cistou praskovou hennou. Ale velmi sa mi paci odtien cokolada, tak ma to laka :) Jej som kupila odtien 111 naturalny blond.

dionee

Lucinka a ty si si ju skusala?
hmm.. chcela som tu venitu pre priatela.. Sak si predstav chlapa ako vydrzi s henou niekolko hodin na hlave..:D
Nechapem preco sa neda objednat cez net:((

misuliik

ahojte baby...mohla by mi niektora z vas pomoct?vo je tu tych prispevkov strasne vela a dost je to neprehladne...chcela by som ju vyskusat len nemam ziadne skusenosti ani aku si mam kupit, kde a ako sa nanada atd :)...rada by som si vymenila mail s nejakou dobrou dusou ktora je uz v tomto zbehla, dakujem :)

Lucinka33

Dionee, skoda, ze si Venitu u vas nenasla, ja som ju tiez u nas v PP nevidela, mali ju az v NR.
Gloss si Venitu neobjednava, ona ju musi chodit kupovat az do jednej drogerie v BA, lebo u nich ju tiez nemaju. Ale tam ju maju dost predrazenu, stoji az 4 eura.
Myslim, ze ciernu nemaju, ale maju pekny tmavy odtien napr. tmava cokolada. Tu je zoznam odtienov: www.goldmax.pl
Fuha, indigo ti nechytilo? To si ma nepotesila. Asi je nekvalitne, podla mna by ti ciste indigo chytilo. Teraz neviem ci si ho mam kupit, skor asi nie :(
A nechces skusit hnedu HenneColor? Ta chyta pekne tmavohnedo, vacsinou. Aj ked jednej babe, co tu minule pisala, tiez nechytila. Je to dost nevyspytatelne.

Baja22

ano mirka, máš pravdu su zničené po chemickom farbení tak dufam že hennou sa to zmení:-) a ten zábal čo si si teraz objednala tak je to od tej istej pani čo predáva tu hennecolor? a je to bezfarební,však?