Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahoj Dionee, bola som dnes rano na obhliadke Ludoviek v NZ :) A v tej na Podzamskej mali Venitu za 1,83 eur! Len problem je, ze mali iba same cervene odtiene a jedno balenie Bronz. Neviem ci dostavaju aj ine odtiene alebo len tieto. Este som tam videla aj dalsie farby a farbiace sampony od Venity, ale uz neboli s hennou.
Mgm- venita mi dali cislo na dealera z KN ktory mi vraj skor poradi kde kupim venitu. Strasne, ja tak neznasam niekomu volat:D:(
ma niekto skusenosti so ŠAMPÓN HENNA - HNEDÉ A FARBENÉ VLASY, Logona?
no ja viem ze v jednej ludovke v NZ mavaju farby na vlasy. Na podzamskej. Kukni prosim, to by som tam potom poslala mamu keby ju tam mali:)
Jedna baba tu minule pisala, ze ju kupila v Ludovke, dokonca len za 1,66 eur. Ale ja som presla vela Ludoviek a nikde ju nemali :( Inak, momentalne som v NZ pri sestre :) A chcem sa pozriet v pondelok aspon do jednej Ludovky ci ju tu nahodou nebudu mat :) Ak by mali, tak ti urcite napisem.
gabgag nie ja som neskusala henacolor, to Lucinka.
Ja som dnes pisala na tej stranke od venity email ze kde sa daju kupit v DS alebo v NZ, uvidim ci mi odpisu.Uz ma nebavilo googlit, nic som nenasla. V ziadnom eshope
2m-i-s-k-a2@azet.sk...cakam :)