Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

a ja som si doteraz myslela že henna šampon je čisto prírodny:-) su dva rozne? lebo ja som v DM-ke zahliadla iba jeden,takýto ponuka.alter-nativa.sk

mamia

baja, tiez ho pouzivam uz dlho a som spokojna, akurat su dva a mam radsej ten co je Henna sampon proti lupinam, ma inu konzistenciu, lepsie sa nanasa ako ten jemny sampon-ten je husty ako zelatina a pri nanasani mi niekedy pada pomedzi prsty :)

Baja22

babenky konečne som dneska našla ten šampon Henna z DM-ky, a rozmýšlam že si ho zajtra zbehnem kupiť, len najskor by som chcela vediet ak ho niekto používate, tak aký je:-)

Lucinka33

Dionee, to iste som si aj ja myslela, ze tam musi byt kopec chemickych shitov, z ktorych ti vypadaju vlasy :D Keby som necitala rozne fora na internete, tak ani neviem o pozitivnych ucinkoch Venity :D

dionee

Lucinka noo tak dobre som tusila.. Pametam sa na casy ked som na tie farby hodila ocko a pomyslela si:"Kto by si take farby daval na hlavu":DDD Farba v ludovke za par korun vo mne vyvolavalo ze to musi byt nieco strasne.xixi
Glos, ty ficis teda na tej venite uz?
Ja mam akurat jogurtovo-kavovo-henovu masku na hlave.

gloss

masasko držím palce :) myslím žeby ti to malo teraz chytiť pekne 100g by malo stačiť i ked ja som mala dokopy 150g henny a ako sa ti pracovalo s tou guarovou gumou? henna ti nesteká? :) koľko si jej pridala? a pridala si ju do sypkej hmoty alebo do vody?

masasko

Ahojte, prave hennujem:)
Zmiešala som si 50g Hneda hennecolor + 50g Čirnej + 30g Kalpitone + 3-4 kvapky teatree olejčekak a guarovu gumu a zázvor, len dufam, že už tentokrat mi to chyti. Chcela by som si to nechat tak 6-7 hodim, no uvidim ako to vyzdržim. Dam potom vedieť vysledok