Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mamia

dionee, dik za tip s tym ricinakom, mojej dcere sa lamu nechty a nepomaha nam ani ze uzivame vnutorne tekvicovy olej, na rukach sa jej to trochu zlepsilo, ale na nozickach stale este

ricinovy si zvyknem este vtierat do pokozky hlavy 2-3 hod.pred zmyvanim, miesam ho s inym olejom, lebo sa tazsie vymyva a dobry je aj na obocko, kto chce podporit rast

mirka 23

dionee, ja davam na nechty kokosovy olej. Tie olejčeky su super, necht sa napije a spevni, ale ked davaš lak, tak to spevnenie je len na oko, pretože je tam vrstva laku.

mirka 23

Baja, no prirodny nie je, kedže su tam parabeny. Ale vyskušaj je dobrý. A ked sa ti mastia vlasy, tak by ti ta henna mala trocha pomocť. Ale asi každa musi umyvať dlhe vlasy každy druhý deň, aby nejak vyzerali.

dionee

uz som si objednala lopuchovu z netu za 109 sk, postovne nejakych 80 korun:( nedalo mi a musela som.. Na DV ma velmi dobre ohlasi, dnes si kupim biohar a algamin budem uzivat vnutorne.som zvedava co to s vlasmi porobi.
Inak baby , super typ. Davam si ricinovy olej na nechty a krasne zacali rast a hlavne su strasne tvrde a pevne, uplne take ako ked som si zvykla lakovat so spevnovacom ..

Baja22

však za vyskušanie nič nedám tak si ho pojdem kupiť, lebo vlásky si musim umývať každy druhý den,rychlo su mastné:(

mamia

inak este mam oblubeny Henna kondicioner, ten 180ml, obcas si don pridam levandulku etericky olej, prijemne to prevonia vlasy

dionee, viem len o LUNA vlasovej lopuchovej vode a ta by sa mala dat kupit v lekarni

masasko

Takže, mala som hennu na hlave 6hodin a konečne mi to chytilo:). Nie je to presne taky odtien aky som si predstavovala, ale aspon mi to vytiahlo ten vypraty červeno-medeny odtien. Dosť zle sa to vymyvalo, mala som pocit, že to mam všade.
Ale asi sa vratim k farbeniu Venitou a občasnej regeneracii hennou. No uvidime.
Inak dala som foto na DV

Baja22

a ja som si doteraz myslela že henna šampon je čisto prírodny:-) su dva rozne? lebo ja som v DM-ke zahliadla iba jeden,takýto ponuka.alter-nativa.sk