Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baja, ja som vyskušala len Amlu, ked som ju mala na vlasoch hodinu, tak ako sa odporuča, tak mi to vlasy nestmavilo, ale pekne vyživilo a hlavne som videla, že su leskle. Ale ked som to mala s hennou 12 hodin na vlasoch, tak vtedy som videla, že tie vlasy boli tmavšie. A Brahmi som neskušala.
Rozne druhy rastlinnych vlasovych farbiv /henna, indigo atd./, rozne druhy rastlinnych vlasovych zabalov /bezfarebna henna, vitaminova henna, indicke vlasove zabaly atd./, neskor aj ine druhy prirodnej vlasovej i telovej kozmetiky mozte objednavat na:
yvettemarquise@yahoo.fr /do konca roku uz na -odkaz odstránený-
www.leanor.eu
-odkaz odstránený-
www.naturshop.sk /hlavne v kamennom obchode, pozrite do kontaktov/
Ahojte, neviem ci ste si vsimli, ale na www.leanor.eu prave maju zlavu na HenneColor, stoji 5,34 eur :)
dionee-masasko je na DV masasko :)
Inac chcem sa vas spytat,mam cierne vlasy a ked si dam zosvetlovac urobi mi to take oranzove asi alebo ake a dam si na to o dake dva dni stredne hnedu farbu to by mi malo prekryt raz som to skusala a potom u kadernicky melir alebo uz blond podla vas dobry napad?diky
baby ved si dajte od predavacky objednat venitu ineho odtienu.
Ja si ricinov natieram aj na mihalnice, ale zatial nemozem nic povedat efekt tam sa este nedostavil.
Do vlasov od vcera zas ten biohar.
Masako a ako sa volas na DV nech aj ja mozem kuk novy vysledok?:)
masasko,
farbu máš velmi peknu len ako je možné že i to chytlo zase tak slabšie ja som moje vlasy po 7hod.mala fakt skoro čierne :O asi máš velmi odolné vlasy voči farbe.
Dionee,
ešte zatial nefičím na Venite ale už sa na mna usmieva z poličky :) tento alebo na budúci týždeň príde na nu rada už sa teším lebo mám hrozné odrasty :)