Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Gloss mne nerobi problem poslat ti to na dobierku. Hadam aj tak by to vyslo lacnejsie nie? Neviem co vychadza postovne. A v ba niesu ludovky? Ja som kupila aj odtien- cokoladu . A Gloss moze sa to aplikovat aj hned po heneni?
dione
som zvedavá ako chytí tá čierna čokoládka tvojmu priatelovi :) ja som si včera dávala čokoládu a je teda dosť tmavá ale ona sa po 2 umytiach tak akosi stabilizuje :D daj potom vedieť hlavne aj potom po niekoľkých umytiach, že ako vyzerá odtieň :) a že 44 to snád nie je možné to fakt len ja ju kupujem v BA tak hrozne predraženo za 4€ ale inde ju tu nemajú :(
za 44 sk.
zohnala som si venitu. Hmm mali ju aj v DS v ludovke. Ale strcenu dole v policke ze priatel ju nasiel. Mali tusim vsetky odtiene. Vykupila som vsetky odtiene ciernej cokolady:DD A dala dalsie objednat heh.
Dnes ju nanesiem priatelovy na hlavu som velmi zvedava.
Yvet ma poprosila ze keby sa niekto pytal na zabaly tak vam mam napisat:
tie zabaly su vhodne aj na svetle aj na tmave vlasy. To zalezi od samotneho druhu.
Na svetle vlasy nie su velmi vhodne len zabaly Amla, Brahmi, Kalpi Tone a Maka. Tieto podla prestudovania is na nete maju mierne stmavnujuce ucinky na vlasy, a preto mozu malicko stmavit svetlejsi typ vlasov.
Ostane druhy zabalov ako Aritha, Shikakai, Neem, Tulsi, Kapoor Kachli, Rose a Bezfarebna henna su vhodne aj na svetle vlasy.