Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
glos daj foto na dv prosim som zvedava na tu cokoladovu
Gloss mne nerobi problem poslat ti to na dobierku. Hadam aj tak by to vyslo lacnejsie nie? Neviem co vychadza postovne. A v ba niesu ludovky? Ja som kupila aj odtien- cokoladu . A Gloss moze sa to aplikovat aj hned po heneni?
dione
som zvedavá ako chytí tá čierna čokoládka tvojmu priatelovi :) ja som si včera dávala čokoládu a je teda dosť tmavá ale ona sa po 2 umytiach tak akosi stabilizuje :D daj potom vedieť hlavne aj potom po niekoľkých umytiach, že ako vyzerá odtieň :) a že 44 to snád nie je možné to fakt len ja ju kupujem v BA tak hrozne predraženo za 4€ ale inde ju tu nemajú :(
za 44 sk.
zohnala som si venitu. Hmm mali ju aj v DS v ludovke. Ale strcenu dole v policke ze priatel ju nasiel. Mali tusim vsetky odtiene. Vykupila som vsetky odtiene ciernej cokolady:DD A dala dalsie objednat heh.
Dnes ju nanesiem priatelovy na hlavu som velmi zvedava.
Yvet ma poprosila ze keby sa niekto pytal na zabaly tak vam mam napisat:
tie zabaly su vhodne aj na svetle aj na tmave vlasy. To zalezi od samotneho druhu.
Na svetle vlasy nie su velmi vhodne len zabaly Amla, Brahmi, Kalpi Tone a Maka. Tieto podla prestudovania is na nete maju mierne stmavnujuce ucinky na vlasy, a preto mozu malicko stmavit svetlejsi typ vlasov.
Ostane druhy zabalov ako Aritha, Shikakai, Neem, Tulsi, Kapoor Kachli, Rose a Bezfarebna henna su vhodne aj na svetle vlasy.