Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Sorry za preklep na zaciatku :D
Venitks opidujem z obalu: Farbiaci balzam henn color/venita/ kremovej konzistencie obohatený o extrakt z henny, znamej uz starocia svojou regeneracnou schopnostou. Henna posilnuje vlas, upravuje strukturu a odolnost vlasov proti vonkajsim vplyvom.Dokonale spojenie aktivnych farbiacich zloziek a osetrovacieho farbiaceho balzamu henna color doda vlasom bohate , hlboke farby a hodvabny lesk. Obsiahnute zlozky v nom udrzuju vlasy makke a lahsie sa rozcesavaju.
!Farbiaci balzam Henna color neobsahuje amoniak a peroxid vodika, vdaka tomu posobi jemne a bezpecne!!
Prijemne vonia.
Ahojte.
Tá venita je normálna farba? Alebo je k vlasom šetrnejšia? Môžem ju použiť aj na hennované vlasy? Nezničí ich veľmi?
Ďakujem za odpoveď
masasko pekne to mas.. chvalim
gloss
Mas to krasne, aj mne Venita super chytala, aj ten odtien bol presne podla vkusu. Rozmyslam, že budem strieda hennu s Venitu, vyjde to lacnejšie a myslim, že aj lepšie
dione
tak ako pisala gloss, na DV som tiez masasko :)
gloss
no, asi mam fakt odolne vlasy :), ale som rada, že mi to už ako tak chytilo a vyťahalo tu bledu farbu. A to som postupovala presne podla overenych rad a zlepšovakov: Kalpiton som si rozrobila den vopred, do henny som pridala teatree olejček, mala som to na vlasoch pomerne dlho,... ale som spokojna, ešte to nie je uplne taky odtien, aky by som chcela, ale pači sa mi to. Už som dostala aj pochvalu, že mam peknu farbu vlasov :))
dionee
-ja som radšej počkala tie odporúčané min.4 týždne aby sa henna dobre vymyla a venita následne dobre chytila :)
-dakujem za tvoj návrh na zaslanie venity na dobierku :) ale ja nerada obťažujem a keby som ťa poprosila o adresu kde v DS ju majú? som zo Senca takže je mi v podstate jedno či zajdem do BA alebo DS :) ale napíš mi prosím na DV :)
- foto som vložila :)
- ako dopadlo farbenie tou čiernou čoko?
glos daj foto na dv prosim som zvedava na tu cokoladovu
glos daj foto na dv prosim som zvedava na tu cokoladovu