Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baja, na Vianoce som dostala od sestry kefu vraj z prirodnych stetin z Avonu :) Je celkom dobra, vobec mi netaha vlasy, co ma prekvapuje :) Ale najradsej pouzivam moj dreveny hreben, kefu len na konceky a spodnu polovicu vlasov. Aby mi nemastneli skoro vlasy z tej kefy.
Jasne Lucinka napišem :) Ešte si chcem kupit aj nejaku kvalitnu kefu, lebo naposledy som si kupila v tescu taku umelu, a nieje vobec dobra, taha mi vlasy a mam z nej poštiepene končeky... Nevieš nejaky poradit? :) Videla som nejaky drevene kefy v DM, ale ako som si ich obzerala, tak neviem či by sa s tym dalo to moje "seno" rozčesat :D
Drzim palce, nech ti pomoze. Potom napis ci ti to prestalo po tom hennovom sampone, ak sa ti bude chciet :)
Baja, no dufam, ze to nemas z tej Joanny. Mam Alverde na hnede vlasy, ale dlhsie som ho uz nepouzila, lebo sa mi z neho naposledy spravili take velke lupiny. Ale vyrazky sa mi este nikdy zo samponu nespravili, mozu ti napriklad vadit aj niektore prirodne vytazky v tych samponoch. Vlasy mi mastneju az tak na stvrty den, s Joannou vydrzia o par hodin viac :D Generu som tiez mala, tu ovocnu, bola celkom dobra, ale Gestil Wonder viac uhladzuje. A vyrazne mi zredukoval krepovitost, aj ked uplne hodvabne a hladke vlasy asi nebudem mat nikdy :)Urcite ho vyskusaj :)
Lucinka, no z toho dovodu, že ma posledny tyžden svrbi hlava na pravej strane, a pozerala mi to aj sestra a mam tam drobne vyražky... lenže ešte minule som si kupila šampon Alverde na blond vlasy, a nieje to nič extra, ale da sa. A tak ho obmieňam s tou Joannou, tak teraz neviem z čoho to mam. A je mi to luto vyhodit. Ale zas, po tom šampone Joanna nemam lupiny, a vlasy su OK, ale mastne ich mam aj tak na druhy-treti deň... Ja mam podobne vlasy ako ty, tiež sem tam krepovite, ale hlavne suche. Asi sa toho nikdy nezbavime :D Ja teraz použivam Generu,kokosovu a ovocnu, ale ked sa mi minu, tak aj ja by som chcela vyskušať ten Gestil.
Baja a co sa ti na tom sampone nepozdava? :) Uvidim casom aj ja ci mi bude stale vyhovovat. Zatial som spokojna, vlasy mi umyje, nemam z neho lupiny, dokonca sa mi zda, ze sa mi po nom menej mastia :) A po kazdom umyti pouzivam masku Gestil Wonder, ta je najdolezitejsia, vyhladi mi vlasy :) Sampon je az druhorady, hlavne, aby z neho lupiny neboli :)