Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baja, na Vianoce som dostala od sestry kefu vraj z prirodnych stetin z Avonu :) Je celkom dobra, vobec mi netaha vlasy, co ma prekvapuje :) Ale najradsej pouzivam moj dreveny hreben, kefu len na konceky a spodnu polovicu vlasov. Aby mi nemastneli skoro vlasy z tej kefy.
Jasne Lucinka napišem :) Ešte si chcem kupit aj nejaku kvalitnu kefu, lebo naposledy som si kupila v tescu taku umelu, a nieje vobec dobra, taha mi vlasy a mam z nej poštiepene končeky... Nevieš nejaky poradit? :) Videla som nejaky drevene kefy v DM, ale ako som si ich obzerala, tak neviem či by sa s tym dalo to moje "seno" rozčesat :D
Drzim palce, nech ti pomoze. Potom napis ci ti to prestalo po tom hennovom sampone, ak sa ti bude chciet :)
Baja, no dufam, ze to nemas z tej Joanny. Mam Alverde na hnede vlasy, ale dlhsie som ho uz nepouzila, lebo sa mi z neho naposledy spravili take velke lupiny. Ale vyrazky sa mi este nikdy zo samponu nespravili, mozu ti napriklad vadit aj niektore prirodne vytazky v tych samponoch. Vlasy mi mastneju az tak na stvrty den, s Joannou vydrzia o par hodin viac :D Generu som tiez mala, tu ovocnu, bola celkom dobra, ale Gestil Wonder viac uhladzuje. A vyrazne mi zredukoval krepovitost, aj ked uplne hodvabne a hladke vlasy asi nebudem mat nikdy :)Urcite ho vyskusaj :)
Lucinka, no z toho dovodu, že ma posledny tyžden svrbi hlava na pravej strane, a pozerala mi to aj sestra a mam tam drobne vyražky... lenže ešte minule som si kupila šampon Alverde na blond vlasy, a nieje to nič extra, ale da sa. A tak ho obmieňam s tou Joannou, tak teraz neviem z čoho to mam. A je mi to luto vyhodit. Ale zas, po tom šampone Joanna nemam lupiny, a vlasy su OK, ale mastne ich mam aj tak na druhy-treti deň... Ja mam podobne vlasy ako ty, tiež sem tam krepovite, ale hlavne suche. Asi sa toho nikdy nezbavime :D Ja teraz použivam Generu,kokosovu a ovocnu, ale ked sa mi minu, tak aj ja by som chcela vyskušať ten Gestil.
Baja a co sa ti na tom sampone nepozdava? :) Uvidim casom aj ja ci mi bude stale vyhovovat. Zatial som spokojna, vlasy mi umyje, nemam z neho lupiny, dokonca sa mi zda, ze sa mi po nom menej mastia :) A po kazdom umyti pouzivam masku Gestil Wonder, ta je najdolezitejsia, vyhladi mi vlasy :) Sampon je az druhorady, hlavne, aby z neho lupiny neboli :)
A ten proti lupinam sa ti ako pozdava? Tiez ti tak smrdi ako mne? :D Ostatne v obchode mi dobre vonali, len tento je taky divny :)
Inak baby, hennovala som vcera, aby som prekryla tu cervenu z cistej henny lawsonie. Ciastocne to prekrylo, mam tmavsie vlasy, ale niektore korienky ostali stale cervene, aj ked je to tmavsia cervena. Nastastie, nevidiet to, lebo su prikryte vrchnymi vlasmi. Asi treba dat na to viackrat hnedu. Cudujem sa, ako ta lawsonia silno chyta :)