Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Mirka023

Ta to nie je z tej rady čo su bylinne šampony, ale take klasicke... su aj lacnejšie myslim. A ja mam tiež otvorene minimalne 3 šampony :-)

Lucinka33

:) Tie platinove sampony byvaju take fialove, aby stahovali z vlasov zlty nadych :) Aj niektore baby, co si farbia na blond si davaju gencianovu violet z lekarne. Ale ten platinovy sampon asi nie je z tej serie z babickinej lekarne, vsak?
Inak, ked mas problemy so samponmi, skus ich casto striedat. Ja to tiez tak musim robit, lebo inak sa mi spravia po dlhsom pouzivani lupiny :) Takze mam sucasne otvorene asi styri sampony a obmienam ich :D

Mirka023

Lucinka, ten šampon, čo mam na blond vlasy, na platinový lesk je modrý! ale tmavo modrý až fialový :D Som to nečakala... Ale inak zatial asi super, take leskle vlasy mam a dobre ich mam.

tralalla

prosím chcela by som sa spýtať ako mi asi chytí hnedá farba z DMka ak mám hnedé vlasy, a na koncoch až do svetloryšava...chytí mi na ryšavo alebo na hedo? :) ďakujem vopred :)

tralalla

prosím chcela by som sa spýtať ako mi asi chytí hnedá farba z DMka ak mám hnedé vlasy, a na koncoch až do svetloryšava...chytí mi na ryšavo alebo na hedo? :) ďakujem vopred :)

sweet_lolitta

jeeej, hrozne sa tesim, kamarat je v indii, tak som mu dala objednavku 2 kg henny :D dufam, ze zozenie a potom podam hlasenie, ale to bude najskor o 3 mesiace :))

masasko

kupila som si teraz kondicioner z DM, tie nove v tubach, čo su. je taky zaujmavy aj s trblietkami :), mam ten na hnede vlasy je v nom aj vytazok z henny a je bez silikonu, zatial som si ho davala len raz, ale faj, som spokojna.