Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

A ten proti lupinam sa ti ako pozdava? Tiez ti tak smrdi ako mne? :D Ostatne v obchode mi dobre vonali, len tento je taky divny :)

Inak baby, hennovala som vcera, aby som prekryla tu cervenu z cistej henny lawsonie. Ciastocne to prekrylo, mam tmavsie vlasy, ale niektore korienky ostali stale cervene, aj ked je to tmavsia cervena. Nastastie, nevidiet to, lebo su prikryte vrchnymi vlasmi. Asi treba dat na to viackrat hnedu. Cudujem sa, ako ta lawsonia silno chyta :)

Mirka023

Ta to nie je z tej rady čo su bylinne šampony, ale take klasicke... su aj lacnejšie myslim. A ja mam tiež otvorene minimalne 3 šampony :-)

Lucinka33

:) Tie platinove sampony byvaju take fialove, aby stahovali z vlasov zlty nadych :) Aj niektore baby, co si farbia na blond si davaju gencianovu violet z lekarne. Ale ten platinovy sampon asi nie je z tej serie z babickinej lekarne, vsak?
Inak, ked mas problemy so samponmi, skus ich casto striedat. Ja to tiez tak musim robit, lebo inak sa mi spravia po dlhsom pouzivani lupiny :) Takze mam sucasne otvorene asi styri sampony a obmienam ich :D

Mirka023

Lucinka, ten šampon, čo mam na blond vlasy, na platinový lesk je modrý! ale tmavo modrý až fialový :D Som to nečakala... Ale inak zatial asi super, take leskle vlasy mam a dobre ich mam.

tralalla

prosím chcela by som sa spýtať ako mi asi chytí hnedá farba z DMka ak mám hnedé vlasy, a na koncoch až do svetloryšava...chytí mi na ryšavo alebo na hedo? :) ďakujem vopred :)

tralalla

prosím chcela by som sa spýtať ako mi asi chytí hnedá farba z DMka ak mám hnedé vlasy, a na koncoch až do svetloryšava...chytí mi na ryšavo alebo na hedo? :) ďakujem vopred :)

sweet_lolitta

jeeej, hrozne sa tesim, kamarat je v indii, tak som mu dala objednavku 2 kg henny :D dufam, ze zozenie a potom podam hlasenie, ale to bude najskor o 3 mesiace :))