Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
No super, ja som ju pozerala len v katalogu c.2 a nevidela som ju, tak som myslela, ze som slepa :D Dufam, ze budes spokojna a nebudes na mna nadavat :D
Oki, nemas za co :) Este ti pozeram online katalog Avonu ci nenajdem tu kefu :)
Neviem ti povedat, kolko stoji v katalogu. Ale treba pockat na zlavu, myslim, ze bude stat urcite menej ako 10 eur.
Dreveny hreben sa mi podarilo kupit pred par rokmi na vianocnych trhoch :D Mali ho v takom stanku s drevenymi rucne robenymi vecami. Ked niekde uvidis take stanky s ludovymi remeslami, tak sa chod pozriet :) Potom mam este jeden taky maly dreveny bez rucky a ten bol tiez davnejsie v ponuke Avonu :)
Skusim aj ja tak vycistit tu kefu :) Na tych prirodnych stetinach sa zachytava vsetko mozne :)
Jaaj, ja som myslela takuto : -odkaz odstránený- :)
A inak pri tej kefe z Avonu, je napisana cena cez 10eur, a tak aj stoji v katalogu? A ten dreveny hrebeň, som aj pozerala v drogerke, len som ho tam nenašla. Ty si ho kde kupila?
No ja kefu čistim malym obyčajnym kartačom, v umyvadle si ju namočim, a tie vlasy a prach čistim smerom na dol :) Iny sposob som nenašla :D Mne sa to nikdy nechce prstamy davat dole... vela roboty s tym
Jaaj, ja som myslela takuto : -odkaz odstránený- :)
A inak pri tej kefe z Avonu, je napisana cena cez 10eur, a tak aj stoji v katalogu? A ten dreveny hrebeň, som aj pozerala v drogerke, len som ho tam nenašla. Ty si ho kde kupila?
No ja kefu čistim malym obyčajnym kartačom, v umyvadle si ju namočim, a tie vlasy a prach čistim smerom na dol :) Iny sposob som nenašla :D Mne sa to nikdy nechce prstamy davat dole... vela roboty s tym
Neviem ci myslime tu istu, asi nie :) Takto vyzera: www.aukro.sk www.avon-online.sk Lepsie foto som nenasla :)
Inak, ako cistis kefu na vlasy? Lebo mne sa v nej usadza prach a umyt to nejde, tak to musim s prstami vyberat :)