Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

Akurat som si dala zábal na vlasy, len zabudla som tam pridať masku. Dufam že sa mi vlasy nevysušia až moc, lebo aj bez toho ich mam suché :)

masasko

dnes som si kupila Venitu, ze vraj bronzová, vyzera skôr ako čokoladka s nadychom do fialova, no uvidime ako to chyti, idem ju zmiešať s oriškovou hnedou, tak už sa teším :))

botaska

prosim vas mam otazku. mam spinavy blond ale odspodu su moje vlasy rysave a ku korienkom a na zatylku hnede... ma niekto aspon minimalnu predstavu ako by mi chytila cervena hena?

Lucinka33

Purblanka, pocula som, ze cervena chemicka farba ma velmi silne pigmenty, preto sa jej tazko zbavuje.
Dala som si len raz tu cistu cervenu hennu, tak ta snad nedrzi tak silno ako chemka. A cervena sa mi dufam nestihla "nabalit" na vlasy po jednom pouziti. Predtym som stale pouzivala hnedu a bolo to v pohode. Myslela som, ze tu cervenu lawsoniu mi na tmavohnedych vlasoch nebude vidiet, no mylila som sa :)

purblanka

ja som si dlho farbila na červeno s chemickou farbou,a nejak sa jej neviem zbavit.Už som si farbila tmavohnedou,aj henu hnedú som použila a stále mám nádych do červena.

Lucinka33

purblanka, Venita je farbiaci balzam s pridavkom henny. Je to taky chemicky preliv.

Inak, niekedy nasledujuci tyzden si planujem dat na vlasy opat hnedu hennu. Nepaci sa mi ten cerveny podton, ktory mi vznikol vo vlasoch po experimente s cistou lawsoniou. Neodporucam davat cistu lawsoniu ani na tmave vlasy, ak neoblubujete odtiene do cervena.