Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mam odfarbene vlasy na blond a chcela by som sa opytat, ci je vhodne pouzivanie samponov ktore obsahuju hennu aj na vlasy farbene chemickymi farbami
Hennu pouzivam uz niekolko rokov aj farbu aj sampon a kondicioner a nedam na nich dopustit, pretoze su najlepsie zo vsetkeho co kedy bolo v kozmetike vyrobene. :-) ale bohuzial je pravda ze hocijaky odtien henny co si kupite vam neprefarby vlasy, ale len prida CERVENY lesk...a niekomu mozno lesk ineho odtiena, ale samotna rastlina je len cervena.... takze je najvohdnesjia pre tych ktory chcu mat risave vlasy.
rihanka, mne sa stalo to iste, davala som si na vlasy hnedu hennu a chytilo mi na ryšavo, tak som spanikarila, ale vyspala som sa na to a na druhy den som bola s farbou spokojna:) ale počula som, že keby si si dala na tuto ryšavu hennu hnedu farbu, tak ti chyti,ale možno bude vyrazny ten oranžovy lesk.. tak neviem
Aj to je dobre, mozno casom ti to trochu stiahne aj farbu. Mne tiez stmavli vlasy po henne, mam ich az take hnedo-cierne s cervenym leskom. Nepaci sa mi to, vyzera to umelo. Predtym som mala krajsiu farbu vlasov podla mna. Prehnala som to s hennovanim, davam si teraz pauzu aspon 2 mesiace. Uvidim ci tolko vydrzim, chcem aby sa to co najviac vymylo a vybledlo. Strasne je to so mnou, najprv som nadavala, ze mi henna nechyta a teraz nadavam, ze mi chytila :D
Mirka, tak to je fakt super, ze ti to stiahlo. Mozno by som to mala vyskusat aj ja :D Ktovie, co by to spravilo s mojim cervenym odleskom. Nejak sa ho nemozem zbavit. A stiahlo ti to aj nejaku farbu z henny alebo len ten odlesk?
Lucinka, som si umyla vlasy s tým platinovým ešte raz a normalne mi to trochu stiahlo ten ryšavý hennový odlesk. To som fakt nečakala, lebo po toľkom hennovaní to mam riadne silné, fakt až ryšavé vlasy a ono mi to presvetlilo. Takže super šampon, aj vlasy mám dosť dobre. A ten na lupiny vyskušam najbližšie :-)
Baja, tak v DM som ziadny prirodny hreben nevidela. Ale vlastne som ani ziaden nehladala, tak nevravim, ze nemaju :)
Sulinicka, jasne, mozes si dat vyzivu, to nie je ziaden problem. Len chemicke farby nema henna rada :)
ahojte, chcem sa len opytat, ze ked som si davala na vlasy asi pred mesiacom tu bezfarebnu hennu-vlasovy zabal, ci si mozem na vlasy dat vyzivu,aka sa predava v ampulkach na celkovu regeneraciu vlasov..neviem,ci viete,co myslim..?