Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Nase diskusne forum Hennayvette najdete na -odkaz odstránený-
Vsetky nase stare i nove zakaznicky pozyvam na nase nove Diskusne forum Hennayvette na vsetky temy Starostlivosti o vlasy.
Vsetky temy o rastlinnych zabaloch, hennach a inych produktoch mozte rozvadzat na nasom novom diskusnom fore Hennayvette.
Odpoviem Vam aj na vsetky otazky ohladom Nasich vyrobkov a inych tem o vlasoch:)
Vsetci ti, ktori budu zaregistrovani v nasom obchode a zaroven aj na nasom fore, budu mat vela vyhod pri nakupe nasich vyrobkov z nasho obchodu Hennayvette.
Ti, ktori budu do nasho fora najviac prispievat, ziskaju od nas zdarma kozmeticky balicek s nasimi ponukanymi vyrobkami:)
baja hej pocula som to. a mne ta z DMka vobec nechytila.
hop, ja som sem posielala spravu ale nezobrazila sa, s tou mahagonovou to dopadlo super. kazdy mi to chvali a mam pocit ze kazdu chvilu mam na hlave inu farbu:) na svetle ma odraz az do rysava a z niektorych uhlov pohladu je akoby fialova. no skratka super som spokojna. inak oranzove celo som mala este tyzden:)) chytila teda naozaj poriadne a ked som si prvykrat od farbenia zmyvala vlasy, ziadna farba mi z hlavy nesla takze myslim ze mi naozaj dlho vydrzi. ak je henna kvalitna tak si myslim ze je ovela lepsia ako chemicka farba.
petrana27 urcite ti chyti, len si musis kupit kvalitnu. urcite nekupuj tu z DMka ta je nanic. len si musis trochu nechat odrast vlasy, henna sa s chemickou farbou !!nesmie!! miesat, inak mozes skoncit celkom na zeleno :D
mam aj foto na DV.
purblanka: nie, tu Venitu, čo som spominala predtym.
henu si si davala?
Tak už som po farbení. Pekne to chytilo. Tam kde som mala už svoje odrastene vlasy,tak je to sytejšie a tmavšie, taka horka čokolada. A tie dlhe, čo na nich su ešte zvyšky rôznych farieb, tak su trochu svetlejšie. Ale je to krasne, som spokojna. A su velmi prijemne na dotyk, hebučke a hladke, a pekne vonaju ako bylinky :).A aj cenovo super, davala som si 1 a 1/2 a vyšlo to na cca 2,40.
Na buduci mesiac by som si zas chcela dať hennovy vitaminovy zabal a tak to striedať s farbenim, no uvidime.
Vítame Vás na otvorení nášho nového internetového obchodu a diskusného fora Hennayvette.
Všetky naše aktuálne produkty a novinky možte objednávať na:
-odkaz odstránený-
Všetky otázky a odpovede ohľadom Našich výrobkov a Starostlivosti o vlasy môžte zadávať do nášho diskusného vlasového fora na:
-odkaz odstránený-
Ahojte. Mam chemicky farbene vlasy na cierno, povodne boli tmavohnede, a ked som pouzila dark brown farbu, chytili proste na cierno. Nechcem si dalej nicit vlasy chemicky, ale cierna mi uz pomaly odrasta a nevyzera to, samozrejme, prave najlepsie. Pomoze mi v takom pripade henna? Chyti cierna henna na taketo vlasy a dofarbi odrastajuce? Ako casto si hennou farbite vlasy? dakujem pekne