Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

masasko

aj v DM maju teraz Balea šampony bez silikonov, tie v tubach, je ich tam aj par druhov na vyber a ten na hnede vlasy obsahuje aj vytažky z henny, aj cenovo su super okolo 1,50. šampony zatial neviem ake su, ale mam ten balzam na hnede vlasy, zatial v pohode.

Lucinka33

Jasne, napisem :) Ale to asi bude chciet dlhsie pouzivanie. Inak som rada, ze konecne dostat nieco bez silikonov, za super cenu a z coho sa mi nerobia lupiny (zatial) :)
Baja, zmizli ti uz tie vyrazky vo vlasoch? Uz si si kupila ten henna sampon?

Lucinka33

No pozeram,ze mi vymazali link na ten Gestil :) Nevadi, skuste si to dat do vyhladavania na mimibazari :)
Inak, kupila som si dnes dalsi sampon z tej bezsilikonovej Baley Professional- tentokrat na hnede vlasy. Obsahuje hnede farebne pigmenty a dokonca aj vytazok z henny :) Dufam, ze mi pomoze stiahnut ten cerveny lesk :)

Lucinka33

Ahojte :) Purblanka, zo stranky Probeauty sa neda objednat. Len ak byvas v niektorom meste, kde to predavaju a pojdes tam osobne. Gestil kupis na mimibazare. Vychadza to tam trochu drahsie a musis pripocitat este postovne. ///////////////
Ale je to super vec, najlepsia maska, aku som kedy mala :)
Co sa tyka samponov bez silikonov, v drogerke najdes napriklad Alverde, Henna sampon, Dixi, Alpa, Joanna a vraj Fructis ńa objem atd... Mne vyhovuje momentalne aj nova rada Balea Professional z DM, je bez silikonov a je to zdoraznene aj na obale, ze "ohne silikone" :D A su aj lacne. Mam sampon na uhladenie, vyzera takto beauticon.de
Este pripajam clanok o silikonoch :)
dlouhevlasy.cz

purblanka

napíš mi stranku,kde siten gestil aj ten šampon objednať.myslíš,že v obchodoch maju všetky šampony ten silikon,prečo ho tam davaju?