je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

majkaf.

ja som svoje panenstvo darovala mojmu manzelovi vo svadobnu noc-a to sme spolu chodili 4 roky.teraz mam 30 a sme spolu stastne 9 rokov.vaz si ten svoj dar,mozes ho darovat len raz!!!!!

tyhfle

ja ma tiez 21 a o panenstvo som prisla pred mesiacom..ked citam tvoj mail tak mam pocit jak keby som to pisala ja!presne tak som sa aj ja citila..ale vydrzala som, teraz mam chlapca ktoreho mam rada (aj ked musim povedat ze jeho reakcia ked som mu povedala ze som panna bola typicka:"cozee?v 21 rokoch panna?!")ale bral to v pohode a myslim si ze je to uplne nieco ine milovat sa s niekym na kom ti zalezi nez s niekym koho si prave spoznala, lebo ta najvacsi a vasen je z intimity co vas spaja..a poznam este velmi vela bab ktore su panny v nasom veku. sak priemerny vek kedy mladi zacinaju sexovat je u nas 19, takze moc nevybocujeme nie;)?

Nikola0704

Presne tak, už dávno som sa naučila, že ľudia, ktorí sa niekomu posmievajú, v skutočnosti mu to závidia.

syma

dievca nedaj sa mas osemnast a zivot pred sebou mozno ti zavidia, oni uz prisli na to , ze spravili chybu a nebolo to to "pravé libove"
vela ludi sa posmieva inym zo zavisti, obrn sa!!!

To je jedno

Ahojte,dost ma tato tema zaujala nakolko mam len 18 a kazdy si robi zo mna srandu,ze este som panna..co uz...tiez o chalanov nemam nudzu a predsa.Naco sa mam skadekym milovat,ked este tu potrebu nemam?Teda..nieze nemam...viackrat som chcela ani neviem preco.Mam aj strach...nie z prveho milovania,ale ze otehotniem.Asi tak