je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

nikola0407

Sú určité veci, pri ktorých by sme sa mali vykašľať na to, či je to "in", alebo nie. Toto by mala byť jedna z nich.

syma

doba sa meni a kladie si vzdy ine naroky, teraz je zrejme doba antipanien a potom su "in", nasa doba bola typu kto ujde z domu je hrdina, tiez dobra hlupost
BABY SPAMATAJTE SA PANENSTVO JE IN

nikola0407

Nechapem baby a ľudí, čo im to nahovárajú, čo si myslia, že ak majú 14 - 18 a aj viac, že sú zaostalé, ak sú panny. To sme už tak na tom, že je smiešne, ak je 14-ročná čaja panna????

twigy9991

hmm...no a su aj take baby ,ze o panenstvo uz pridu v 14-15-16 rokoch..vsaq si myslia,ze su uz zeny..no chalani ich neskor budu brat len ako ku.....nie vsetky.....ale nemyslim, si ze take 15rocne dievca ma ponatie o sexe....len to robi,aby nebola zaostala..

syma

anna - fakt si vystriedala v 17 viac partnerov, alebo to je preklep mas 21 a zasnubena 4, predtym viac partnerov....

ahojte

ahojte vcetci,akurat som si precitala par clankov.ja mam pratela tiez viac ako 4 roky, 2 roky sme zanubeny a tiez som este panna, ale u mna je to na dlhe pisanie,..............take mozno niekedy napisem viac

Nikola0704

Anna, píšeš, že si pred snúbencom mala partnerom. Myslíš sexuálnych? To si stihla predtým, ako ste sa zasnúbili, alebo si ho podvádzala?