je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

KIKI

Ja mam 21, priatela mam 4 roky a stale som panna. Nie aby som po tom netuzila, ale chcela by som to az po svadbe. Pravdu povediac , aj sa troska bojim. Ak to pride skor svet sa nezruti.

anna5555555

Neviem co na to.Viem len to ze sex je uzasny.Podla mna nie je v dnesnej dobe spravne cakat na toho praveho.Ja som 4roky zasnubena a mam 21rokov a mala som pred mojim snubencom viac partnerov a nelutujem to,lebo takto si navzajom odovzdavame skusenosti a je to velmi pekne.Ale nehovorime o svojich expartneroch.Ale kazdeho je to osobna vec a len ty sa musis rozhodnut ako dlho si to budes chranit.Rob tak aby si nikdy nic nelutovala.

deli

Absolútne sa netráp, ja som bola panna do 26. Vtedy som mala tiež komplexy, že každá to už má za sebou a asi som jediná na svete, ktorá ešte nič. A nechápala som, prečo, som vraj pekná, normálna, so zmyslom pre humor, bla, bla bla....podobne ako ty. Teraz mám 29 a už sa nad tým len zasmejem. Fakt som o nič neprišla. Urobila som veľmi dobre, že som počkala na toho, kto si to zaslúžil. Dnes už nie sme spolu,ale som mu vďačná za to, že mám k sexu pozitívny vzťah. A ver mi, že ak k tomu dôjde, nebude sa ti partner smiať alebo ťa považovať za nemožnú, či staromódnu (samozrejme ak je z tých normálnych). Naopak. Takže hlavu hore kočka, tvoj čas ešte len príde.

marto

ked v zivote clovek nieco strati,tak to potom moze lutovat.Ty nemas co lutovat a sama sa rozhodnes kedy pride ten spravny cas,takze take it easy

evik

skratka a jasne- odpoved na tvoju povodnu otazku Rica-je to normalne a chran si to pre toho, kto si to zasluzi. viac nemam co dodat...

to je jedno

poznám chlapa ktorý povedal, že nič nemože byť krajšie ako milovať sa s pannou, tak si dobre rozmysli, komu dáš tento dar

jančura

myslím,že to je jediná vec ktorú si môže žene nechať pre toho pravého.Strata poctivosti je jednoduchá,no milovania s lásky je najkrajšie čo sa ničomu nevyrovná.Veď aj rovnako zmýšlajúci chlapec môže prísť o poctivosť po prvý krát s pannou ako si ty.Takže stretnú sa dvaja poctiví,ktorí si to nechávali pre tých naozaj pravých partnerov.