Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je normalne ze mam 21 a som este panna???

Príspevok v téme: je normalne ze mam 21 a som este panna???
Rica

hm mam 21 rokov,nevyzeram zle skor by som povedala ze celkom dobre:-)aspon to tak tvrdia ostatni:-)som priatelskej povahy so zmyslom pre humor...som narocna a vzdy do bolo tak ze ti chalani co chceli mna som nechcela ja a tich co som chcela ja ma povazovali za dobru kamaratku:-(nikdy som nebola zamilovana a s tym aj suvisi to ze som panna:-(tak neviem ci mam cakat na lasku alebo vystartovat po nejakom:-)???!!!

jatyon

maja.s --- neposudzuj cloveka podla otazky.
slubujeme, ze potom ani my nebudeme posudzovat ludi podla odpovede, OK?

maja.s

no ty mas ale problem. si panna a trapi ta to. vies, co by tie, ktore panestvo stratili dali za to, keby boli este panny? jeminenku... ty asi nemas rozum...

kacicka

myslim,ze za to,ze si panna sa nemusis hanbit.ked najdes toho praveho pri ktorom budes citit,ze to chces,tak potom to bude krasne.

Iza

ja mam 29 a este som panna!
No a čo?
Pritom som pekna,hocikto sa ma pyta,čo nechcem robit modelku.
cuduju sa,ze este nie som vydata!
Nie som ani hlupa,na testoch IQ nadpriemerné, osobnostné testy dopadli tiez vynikajuco.
tiez som kamarátska,veselá, chlapci na mna letie, ale hoci nie som prieberčivá, nenasla som este toho praveho.

A prave preto,ze muži na mna letia aj kvoli výzoru,nevyspím sa s nimi len preto,že po tom túžia! Počkam si,ved stale mam z čoho vyberať!

anonym_6994

no ja som prisla o panenstvo v 22 rokoch a myslim si, ze o nic som neprisla, moj muz si to velmi vazi ze bol tym prvym aj ked si myslim ze to asi bolo neskoro ale aspon som necakala do svadby jednoducho to asi bol ten pravy cas

Nikola0407

Rica, ak máš chuť, ale ešte si to nerobila, nie je to tak, že máš pocit, že to musí byť po svadbe? Ak by si toto vysvetlila, mnohé by sa pochopilo. Lebo ako som pýsala o svojej kamoške, ktorá má 21 a je ešte panna, tak to preto, lebo ona to chce až po svadbe.